Filtrer produkter

Mac's
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Filter
Sleeves og covers til Mac's

Sleeves og covers til Mac's

119 varer
Skal du have din Mac beskyttet så er det her du skal lede, vi har massere af produkter nøjagtigt til at beskytte din Mac imod ridser, slag og alt det andet der sker med en bærbar Mac når du har den med rundt. Hvad er et sleeve til Mac? Et sleeve til Mac er designet til at give ekstra...
Læs mere
Viser 109 - 119 af 119



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Sleeves og covers til Mac's

Skal du have din Mac beskyttet så er det her du skal lede, vi har massere af produkter nøjagtigt til at beskytte din Mac imod ridser, slag og alt det andet der sker med en bærbar Mac når du har den med rundt.

Hvad er et sleeve til Mac?

Et sleeve til Mac er designet til at give ekstra beskyttelse til din Mac, ved at give et absorberende ydre lag der kan afbøde slaget en smule hvis du skulle tabe den. Derudover gør det transport af din Mac betydeligt nemmere, da et sleeve til Mac er designet perfekt til at passe omkring din Mac. Derudover findes de i forskellige former afhængigt af hvad du har af behov.

Hvordan beskytter jeg bedst min Mac?

Når man skal vurdere hvor meget beskyttelse et sleeve giver til din Mac, er det vigtigste materialet det er lavet af og hvordan det er sat sammen. Et sleeve lavet af almindeligt stof giver f.eks. Ikke lige så meget beskyttelse som et sleeve lavet af vævet af kunststof. På samme måde er der forskel på om dit sleeve er bygget op af et enkelt ydre lag, eller opbygget i flere lag med flere funktioner. På den måde kan man også finde forskellige kombinationer i samme kvalitet. Hvis man for eksempel har et læder sleeve, som er stærkt materiale, som kun er i ét lag, så kan et vævet stof sleeve i flere lag sagtens være lige så stærkt, hvis det er sammensat rigtigt.

Hvad er det bedste sleeve til Mac?

Det bedste sleeve til din Mac afhænger meget af hvordan du normalt bruger din Mac og hvilke omgivelser du befinder dig i. Et Cartinoe luksus sleeve i Ultra tyndt kunstlæder er super lækkert og stilfuldt, hvilket er en oplagt mulighed hvis du ikke har en hård transport tur foran dig. Hvis du til gengæld skal cykle med din Mac til skole eller arbejde hver dag, jamen så er et MacBook Pro sort blødt sleeve med lynlås og 2 ekstra lommer nok et bedre valg til dig, da det er nemmere at transportere og er lavet med sikkerhed i sinde. Hvis du alligevel skal have din Mac i en taske, men gerne vil have ekstra beskyttelse mod vind og vejr, da den er et dyrebart eje, så er et Vandtæt sleeve til MacBook’s et udmærket valg, da det giver dig ekstra beskyttelse og er nemt at håndtere. I samme stil er et simpel filt sleeve til Mac også en mulighed, da det giver lidt ekstra beskyttelse mod ridser, samtidigt med at det giver et simpelt, stilfuldt look, i stedet for det mere robuste look fra de sleeves med beskyttelse i fokus.