Sinox Office tredobbelt skærm skrivebordsbeslag - op til 27"

vare nr.: #SE01-SXO9030

Sinox Office tredobbelt skærm skrivebordsbeslag - op til 27"

Vis alle billeder

Sinox Office tredobbelt skærm skrivebordsbeslag - op til 27"

vare nr.: #SE01-SXO9030

    649,00 kr

    ca. 1-3 dages levering
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Sinox Office beslaget: En optimal løsning til montering af skærme

    Sinox Office beslaget er en fremragende løsning til dem, der søger en effektiv og pålidelig måde at montere deres skærme på. Dette beslag er designet med henblik på at kunne håndtere op til tre skærme samtidig, hvilket gør det ideelt til brug i kontormiljøer og andre professionelle indstillinger.

    Beslaget er fremstillet af lette og holdbare materialer, der sikrer en lang levetid og minimal vedligeholdelse. Dets elegante design gør det ikke kun funktionelt, men også æstetisk tiltalende, hvilket betyder, at det vil passe perfekt ind i enhver indretning.

    Sinox Office beslaget er kompatibelt med skærme på op til 27 tommer og kan bære en maksimal vægt på 7 kg pr. skærm. Dette gør det muligt at montere en bred vifte af skærme og sikrer, at de forbliver stabile og sikre under brug.

    En af de vigtigste funktioner ved Sinox Office beslaget er dets svingbare design, der giver en fleksibilitet på op til 90 grader. Dette gør det nemt at justere skærmens position for at opnå den bedste betragtningsvinkel og ergonomi for brugeren.

    Beslaget er desuden udstyret med en VESA-kompatibel monteringsløsning, der spænder fra 75x75 til 100x100. Dette betyder, at det er kompatibelt med et bredt udvalg af skærme og sikrer en nem og problemfri montering.

    Sinox Office beslaget leveres med en standard dansk producentgaranti på 2 år, hvilket giver dig ro i sindet og beskyttelse mod eventuelle produktionsfejl. Dette beslag er også CE-certificeret, hvilket betyder, at det opfylder de nødvendige sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

    Modelnummeret for dette beslag er SXO9030, og det leveres med alt nødvendigt tilbehør for at sikre en nem og hurtig installation. Dette inkluderer skruer, vægbeslag og andre nødvendige komponenter, så du kan få dine skærme monteret og klar til brug på ingen tid.

    Sammenfattende er Sinox Office beslaget en fremragende løsning for dem, der søger en pålidelig og effektiv måde at montere deres skærme på. Dets holdbare materialer, elegante design og fleksible monteringsmuligheder gør det til et ideelt valg for både professionelle og private brugere.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXO9030

    • EAN nummer:

      5706808033640

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      SXO9030

    • Udstyr:

      Tilbehør

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • CE certifikat:

      Ja

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar