Sinox Office dobbelt skærm skrivebordsbeslag - op til 32"

vare nr.: #SE01-SXO9020

Sinox Office dobbelt skærm skrivebordsbeslag - op til 32"

Vis alle billeder

Sinox Office dobbelt skærm skrivebordsbeslag - op til 32"

vare nr.: #SE01-SXO9020

    429,00 kr

    ca. 1-3 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Sinox Office beslaget: En optimal løsning til montering af skærme

    Sinox Office beslaget er en fremragende løsning til dem, der ønsker en pålidelig og effektiv måde at montere deres skærme på. Dette beslag er designet til at kunne håndtere skærme med en vægt på op til 8 kg pr. skærm og en størrelse på op til 32 tommer. Med sin alsidighed og robusthed er dette beslag ideelt til både hjemme- og kontorbrug.

    Beslagets konstruktion er baseret på lette og holdbare materialer, der sikrer en lang levetid og minimal vedligeholdelse. Dets elegante design gør det til en æstetisk tiltalende løsning, der passer ind i enhver indretning. Sinox Office beslaget er udstyret med en svingbar funktion, der giver en fleksibilitet på op til 90 grader, hvilket gør det nemt at justere skærmens position efter behov.

    VESA-kompatibiliteten spænder fra 75x75 til 100x100, hvilket betyder, at beslaget kan bruges med et bredt udvalg af skærme. Dette gør det til en alsidig løsning, der kan tilpasses forskellige skærmtyper og -størrelser.

    Sinox Office beslaget leveres med en 2-års reklamationsret, der dækker eventuelle produktionsfejl eller mangler. Dette er en del af den normale danske producentgaranti og giver dig tryghed i dit køb. Beslaget har desuden et CE-certifikat, hvilket betyder, at det opfylder de nødvendige sikkerheds- og miljøkrav inden for EU.

    Modelnummeret for dette beslag er SXO9020, hvilket gør det nemt at identificere og bestille, hvis du har brug for flere enheder eller ønsker at anbefale det til andre. Beslaget leveres med alt nødvendigt tilbehør, så du nemt og hurtigt kan montere dine skærme og komme i gang med at nyde fordelene ved en professionel og ergonomisk skærmopsætning.

    Sammenfattende er Sinox Office beslaget en fremragende investering for dem, der ønsker en pålidelig, holdbar og æstetisk tiltalende løsning til montering af deres skærme. Med sin alsidighed, høje kvalitet og brugervenlighed er dette beslag et oplagt valg for både private og professionelle brugere.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXO9020

    • EAN nummer:

      5706808033633

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      SXO9020

    • Udstyr:

      Tilbehør

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • CE certifikat:

      Ja

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar