Anmeldelser

Her kan du læse vores dejlige anmeldelser om Mackabler.dk, vi er ikke kun på Trustpilot, faktisk bruger vi stort set ikke Trustpilot. Yotpo er der vi har vi langt de fleste anmeldelere. Først er der en række anmeldelser vi har valgt ud, som vi synes er særligt sigende. Men neden under er der links til Trustpilot, facebook og andre stedet, samt samtlige af vores anmeldelser på yotpo. Du kan selv vælge hvem du stoler mest på, vi er alle steder. Dog skal det siges at ingen af vores udvalgte anmeldelser er fra Trustpilot, da de ikke tillader sådan noget.

Thomas Carsten Clausen

stars.png

Jeg bestilte 3 mfi lightning kabler på mackabler.dk og må sige at jeg er yderst tilfreds - kablerne er super mht kvalitet - jeg fik kablerne få dage efter bestillingen og selve bestillingsprocessen er klasse - ordrebekræftelse pr mail og besked da ordren var klar mv - alt i alt perfekt - her bestiller jeg kabler mv fremover - ingen tvivl !!!!

Jytte Kristensen

stars.png

Jeg købte en power bank til min IPhone da det ville være træls at løbe tør for strøm til Rock under Broen. Smart. I leverede super hurtigt. Men jeg mangler en dansk manual. Mvh Jytte Kristensen.

Søren Lythje

stars.png

Kan kun sige jeg er meget tilfreds med betjeningen, ringede da det var lidt problemer med betaling, de løste problemet på 2min.de Ringede tilbage og jeg kunne gøre mit køb. Ikke sidste gang jeg handler med mackabler.

Else Marie Damm

stars.png

Jeg købte 3 stk. kabler til Ipad. De blev leveret hurtigt, og prisen var helt okay.

Kristoffer Jalling

stars.png

Bestilte mit kabel i går, hentede det i dag, kører hjem med det om lidt og så virker det, for jeg har lige fået forklaret hvad jeg skal gøre. Hvis jeg var dig ville jeg bare købe

Magnus Kaae Poulsen

stars.png

Virkelig god support. Besvarede hurtigt en mail hvor jeg beskrev et problem med et produkt. I løbet af 10 min. vat problemet løst og fik endda tilsendt en guide i hvordan man løste problemet.

Peter Højbjerg

stars.png

Billige produkter, gennemsigtig handel og sympatiske fyre. Skulle bruge kablet inden for en dag og valgte derfor at hente det hos dem privat - no problem, åbenbart. De åbnede og gav mig det personligt. Kablet virkede i første omgang og sidder ligeså godt som et til de firdobbelte. Thumbs up.

Frederik Lambrecht

stars.png

Fine priser, god service og hurtig levering

Her er et link til os på en række andre anmeldelsessider

trustpilot.jpg

Produktanmeldelser