Betalingsmetoder og levering

Betalingssystemer


ePay
ePay er vores hoved-betalingssystem, her kan du betale med Dankort og alle de udenlandske betalingskort. Systemet er krypteret, så det er kun dig og din kortudbyder som kan læse data'en du indtaster.

Paypal
PayPal understøtter alle de forskellige kort typer, med undtagelse af nogle få Visa Elektron kort. Med paypal har man en ekstra forsikring, da man altid kan kontakte PayPal for at få sine penge tilbage.

Mobilepay
Du kan betale med MobilePay når du køber på shoppen. Vælg første betalingsmulighed i listen og vælg derefter "mobilbetaling". Det er super nemt og fungerer. Efter du har valgt MobilePay som betaling indtaster du dit telefon nr. hvorefter en anmodning i appen modtages.

BitPay
BitPay er det betalingssystem som lader dig betale med BitCoins. BitCoins er en ny online valuta, som vi finder meget fascinerende.

EAN nummer 
EAN nummer kan man vælge af betalingsmetode som Offentlig virksomhed/institution.

Kontanter
Kigger du forbi shoppen, efter aftale med Mackabler.dk, kan du betale kontakt hvis det korrekte præcise beløb haves.


1483134918.png
Disse er alle type betalinger vi tager imod


Levering:


DAO365 (levering til døren)
DAO365 leverer til døren eller pakkeshop. Leverer 365 dage om året. Alle forsendelser sendes med track&trace og til lav pris startende fra 28 kr.

Post Danmark / PostNord
Post pakke med track&trace som leveres i løbet af 1-2 hverdage. Enten med omdeling eller til pakkeboks.

Afhentning
Du kan bestille online og vælge afhentning til 5 kr. Afhentning kan ske så snart pakken er pakket og ligger klar på kontoret i København.


1483135562.png
Alle vores leveringstyper