Semi Original iPhone 7 skærm

vare nr.: #SE01-SXP-IP7-121

Semi Original iPhone 7 skærm

Semi Original iPhone 7 skærm

vare nr.: #SE01-SXP-IP7-121

    699,00 kr

    ca. 1-3 dages levering
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Er du på udkig efter en pålidelig og kvalitetsbevidst semi-original skærm til din iPhone 7? Så er vores Semi Original iPhone 7 skærm det perfekte valg for dig! Vores skærm er en lækker del at have til ens iPhone, hvis skærmen går i stykker eller som en reserve i tilfælde af, at der skulle ske noget. Kvaliteten er ganske god, hvor det kun er glasset, der er en kopi, mens alle de vigtige dele, som flex og LCD, er originale. Dermed er du sikret, at den lever op til det samme som før.

    Vi ved, hvor vigtig din iPhone 7 er for dig, og hvor kritisk det kan være, hvis skærmen går i stykker. Derfor har vi udviklet en semi-original skærm, der er af høj kvalitet og kan erstatte din gamle skærm på en nem og hurtig måde. Vores skærm er CE-certificeret og lever op til alle de nødvendige standarder og krav.

    Med vores Semi Original iPhone 7 skærm kan du nemt og hurtigt udskifte din gamle skærm, hvis den er gået i stykker eller er blevet ridset. Det er nemt at gøre det selv derhjemme, og du kan spare både tid og penge ved ikke at skulle have det til en forhandler. Hvis du har prøvet det før, kan det overstås på en eftermiddag, og ellers kan du lære det ret hurtigt med en Youtube video eller to.

    Vi tilbyder normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret på vores Semi Original iPhone 7 skærm, så du kan være sikker på, at du får en pålidelig og holdbar skærm. Vores modelnummer er SXP-IP7-121, og vores skærm leveres med alt det nødvendige reparationsudstyr, så du kan komme i gang med det samme.

    Samlet set er der mange fordele ved at anskaffe vores Semi Original iPhone 7 skærm. Du kan nemt og hurtigt udskifte din gamle skærm, spare tid og penge ved ikke at skulle have det til en forhandler, og være sikker på at få en pålidelig og holdbar skærm. Så hvorfor vente? Bestil vores Semi Original iPhone 7 skærm i dag og få din iPhone 7 tilbage i topform!

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXP-IP7-121

    • EAN nummer:

      5706808024310

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model:

      SXP-IP7-121

    • Udstyr:

      Reparation udstyr

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • CE certifikat:

      Ja

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar