Xtorm

0 produkter

Leder du efter et lækkert udvalg af powerbanks til iPhone eller en god oplader til iPhone så er du kommet til det helt rigtige sted. Her findes Xtorm som har et hav af forskellige powerbanks, der kan dække ethvert behov.

Mere

Ingen varer for denne producent.

Varer fra - Xtorm

Leder du efter et lækkert udvalg af powerbanks til iPhone eller en god oplader til iPhone så er du kommet til det helt rigtige sted. Her findes Xtorm som har et hav af forskellige powerbanks, der kan dække ethvert behov.


Xtorm har været i gang helt tilbage fra 2008, hvor de ville være førende inden for at give folk ekstra energi i hverdagen. På det område har de gjort et fremragende stykke arbejde med udmærkelser fra mange steder.


Firmaet producerer både til privat forbrug og til firmaer, eftersom powerbanks er meget anvendelige for alle der har enheder der skal oplades. Så uanset om man bare leder efter et produkt til en selv eller en firma gave så er Xtorm oplagt.


De er baseret i Holland hvor de har opereret siden de startede og siden har udvidet fra. Dermed har de en central base i Europa der giver dem adgang til mange markeder inklusiv vores her i Danmark, hvilket vi drager fordel af.


Alle deres produkter er specialiserede til at kunne give dig strøm når som helst og hvor som helst. Så de har opladere så du kan oplade dine enheder, powerbanks til at tage strømmen med dig og solpaneler til at oplade når du er væk hjemmefra.


De lægger ikke skjul på at deres dagsorden handler om power og det er man heller ikke i tvivl om hvis man besøger deres side, der er sprængfyldt med energi. Denne beskrivelse dækker  dermed både firmaet som helhed og de produkter de laver.


Deres energiske produkter og attitude har også formået at overbevise os om at præsentere dem her på vores side. Vi har i samarbejde med dem fundet de bedste bud på opladere og powerbanks der kan give det bedste til vores kunder.


Deres produkter passer desuden godt med vores koncept, da de hovedsageligt er rettet mod Apple produkter og er grundigt testet efter Apple standarder, så man kan være sikker på at ens iPhone får det bedste dertil.


Der har været fokus på at man både kan få en helt almindelig oplader til iPhone men også kan bevæge sig ud i en solcelle oplader til iPhone hvis man vil have et produkt til specielle situationer, eller bare gerne vil prøve lidt forskellige muligheder af som oplader til iPhone.


Derudover har vi en powerbank til iPhone eller powerbank til iPad til enhver situation, om så den skal have rigtig mange opladninger eller bare et par stykker. Det brede udvalg gør dermed at du altid kan finde noget til dine behov.


Da Xtorm er eksperter inden for powerbank til iPhone markedet, så findes der også alle de forskellige muligheder for powerbanks her på siden. De har nogle ret gode Qi trådløs powerbank til iPhone eksempelvis som er værd at prøve af.


Den store variation gør også at deres produkter findes i mange prisklasser afhængigt af hvad det er man leder efter. Det skal dog siges at de er tættere på at være i premium prisklasse end discount prisklasse, da de sætter meget stor pris på høj kvalitet.