SKYND DIG!  🎁 JANUARUDSALG  OP TIL 60%

Filtre produkter

Pris

99 kr 149 kr

iPad

vis flere mindre

iPhone

vis flere mindre

Mac's

vis flere mindre

Udstyr

vis flere mindre

SøgVarer fra - Whoosh3 Produkter.

Whoosh, Whoosh, Whoosh, snavset er væk

Hvis du leder efter produkter der gør livet bedre for din skærm på din iPhone, iPad eller anden enhed, så er du kommet til den helt rigtige side. Her har vi samlet produkterne fra pro Mere

  • Vis:
Viser 1 - 3 af 3

Varer fra - Whoosh

Whoosh, Whoosh, Whoosh, snavset er væk


Hvis du leder efter produkter der gør livet bedre for din skærm på din iPhone, iPad eller anden enhed, så er du kommet til den helt rigtige side. Her har vi samlet produkterne fra producenten Whoosh! der specialiserer sig i skærm behandling.


De har været igang siden 2014 hvor de på tilfældigvis fandt ud af at bil rengøringsmidler kunne være særdeles effektive til at rengøre skærmen på en iPhone. Med en forarbejdning af rengøringsmidlerne formåede de at blive mest innovative virksomhed i 2014.


Da de er baseret i Canada er der endnu ikke mulighed for at købe dem i så mange forretninger og derfor er det optimalt at kunne få adgang dertil gennem webshops ligesom vores egen, da man ellers ville gå glip af deres fantastiske produkt.


Efter deres oprindelige success i 2014 med deres kåring, har det taget fart med at videreudvikle deres produkt. Det er kommet i stor produktion hvor de forskellige sammenblandinger testes for at opnå den bedst mulige rengøring.


Samtidigt er sortimentet blevet udvidet til andre produkter end bare en spray, som mikrofiber klude der nemt kan tørre skærmen af eller skærm beskyttelse der ved hjælp af nano partikler giver ekstra beskyttelse af overfladen på ens skærm.


De har siden da vundet forskellige priser indenfor deres felt (Tech Hygiene movement) for deres fremragende produkter, der både løfter hygiejnen for de enheder de bliver benyttet på og giver et knivskarpt look.


Firmaet er ungt og hipt, hvilket betyder at man godt kan regne med at se mange nye tiltag fra deres side, hvor det handler om at løfte hygiejne og rengøring af enheder yderligere. Med en mission der er “To clean life’s dirty moments” ved man hvor man har dem.


Whoosh! har en forretningsmodel fokuseret på relativt få produkter der til gengæld gør det de skal rigtig godt. De få muligheder i deres shop er for det meste pakkeløsninger eller mindre variationer på en håndfuld kerneprodukter.


De kerneprodukter har vi valg at fremstille her på vores side, da vi mener at de har fat i det rigtige når det kommer til rengøring og hygiejne af iPhone eller iPad. Der er få produkter der kan matche deres effektivitet.


Dermed finder du både deres spray der giver mulighed for ekstrem grundig rengøring, med medfølgende klud, samt deres nano beskyttelse. Dette gør at du kan tage dig godt af din skærm om så det er en iPhone, Macbook eller iPad.


Hvis du gerne vil have et indblik i hvordan deres produkt bruges bedst muligt og de forskellige enheder det kan bruges til så tjek deres blog ud https://whoosh.com/blogs/blog, hvor de forskellige anvendeligheder bliver demonstreret.


Her findes også rigtig gode eksempler på hvorfor det er vigtigt at holde hygiejnen højt på ens enheder, lige fra at børnene er gode til at parkere fedtede fingre derpå, til at det ikke er til at vide hvornår den sidst er rørt af en der ikke har vasket fingre.


Prismæssigt er det et premiumprodukt, sammenlignet med discount mulighederne der koster en tiendedel af prisen. Men til gengæld så får man også et produkt i en helt anden kvalitetsklasse.

PAGE CACHE - INFOS
Page generation
Cache type
Can be cachedtrue
Server cache timeout1 day(s)
Browser cache duration60 minute(s)
Controllermanufacturer
CurrencyDanske kroner
Country-
CountryDanmark
Pseudo URLhttp://mackabler.dk/producent/whoosh-93?pc_cur=1&pc_groups=1&pc_ctry2=DK-20&pc_dev=1&specifics=
Pseudo URL (after)http://mackabler.dk/producent/whoosh-93?pc_cur=1&pc_groups=1&pc_ctry2=DK-20&pc_dev=1&specifics=
GroupsVisitor,
Groups in cookie1
Default group in cookie1
From cache
PerformancesServer cache used 0 times and built 1 times => 0.0%