Filtrer produkter

Udstyr
Kategori
Pris
kr kr
iPad
iPhone
MFi certifikat
Oplader effekt
Han porten
Hun porten
Filter

RAVPower

5 produkter

På denne side findes vores udvalg fra producenten RAVPower, som leverer forskellige produkter til opladning, som oplader til iPhone, kabel til iPhone og powerbank til iPhone i mange forskellige former.

Mere
Viser 1 - 5 af 5
Varer fra - RAVPower

På denne side findes vores udvalg fra producenten RAVPower, som leverer forskellige produkter til opladning, som oplader til iPhone, kabel til iPhone og powerbank til iPhone i mange forskellige former.


Siden 2011 har RAVPower leveret stærke hardware løsninger til mange forskellige formål, hvor deres kerneprodukt har været batterier til laptops og smartphones. Deres første salg skete på Amazon i EU og derefter har det spredt sig til det meste af verden.


Efterhånden som de voksede i størrelse rundt omkring i verden udvidede de også deres sortiment fra bare at være batterier. Det har resulteret i at de nu er meget betydelige inden for power markedet.


RAVPower er startet og baseret i UK hvor de har haft et godt sted at opbygge et netværk fra, da det er samlested for mange forskellige firmaer. Desuden har UK fremragende infrastruktur til at håndtere den slags shipping som RAVPower har brug for.


RAVPower er unik i deres evne til netop at netværke, som kan ses fra de mange samarbejder de har indgået med andre firmaer. Denne brede dækning bidrager stort til deres success, da det netop sikrer at deres enheder er så kompatible som muligt.


RAVPower har som deres navn lægger op til et koncept der bygger på rå kvalitet. Dette opnår de med et simpelt men utrolig effektivt design. Dermed kan de lave produkter der altid leverer en god kvalitet.


Firmaet lægger stor vægt på at være med på den innovative bølge, hvilket betyder at de altid vil have et bud på de nyeste teknologier, om så det handler om solcelle oplader til iPhone eller Qi trådløs opladning til forskellige enheder.


Deres lækre udvalg er stærkt repræsenteret her på vores side da vi godt kan lide deres kombination af  stilsikkert design og høj kvalitet. Desuden leverer de på hele spektrummet af opladningsenheder, hvilket vi sætter stor pris på.


De forskellige enheder er godt gennemtestet, hvilket vil sige at kvaliteten er i top uanset hvad man gerne vil have fra dem. Dette betyder at de holder længere og minimerer enhver risiko der normalt kan være i forbindelse med strøm.


Prismæssigt er de desuden i den lave ende i forhold til hvor stor ydeevne de forskellige enheder har, hvilket gør at man får meget for pengene. De er dermed et rigtig godt bud hvis du gerne vil have god kvalitet, men ikke nødvendigvis vil betale for det allerbedste på markedet.


Som nævnt, så har RAVPower en bred vifte af enheder, da de konstant vil være med på de nyeste teknologier. Dette betyder at du på denne side kan få alt fra powerbank til iPhone, oplader til iPhone eller sågar en solcelle oplader til iPhone.


De fleste produkter kommer desuden med ekstra funktioner, der giver en ekstra bonus oven i handlen. Dette kan f.eks. være som multi oplader til iPhone, hvilket kan være ret praktisk så man kan oplade alle ens enheder samtidigt.


Det kan også være MFI Lightning kabler til iPhone der er ekstra holdbare, så de ikke lige så nemt går i stykker eller powerbank til iPhone der ligeledes er forstærket for at minimere chancen for at den går i stykker.