Filtrer produkter

Udstyr
Kategori
Pris
kr kr
iPhone
Oplader effekt
Han porten
Hun porten
Filter

Q2Power

8 produkter

Q2power har siden 2010 leveret produkter i fremragende kvalitet og er blevet verdenskendte for deres kvalitetskontrol som er det de sætter aller højest fokus på. De udmærker sig på at levere simple produkter der garanteret virker til de gøremål man ha Mere

Viser 1 - 8 af 8
Varer fra - Q2Power

Q2power har siden 2010 leveret produkter i fremragende kvalitet og er blevet verdenskendte for deres kvalitetskontrol som er det de sætter aller højest fokus på. De udmærker sig på at levere simple produkter der garanteret virker til de gøremål man har.


Firmaet ligger i Liechtenstein, hvor det i sin egen lille verdensbobbel kan koncentrere sig om at skabe de stærkeste og sikreste produkter og grundigt kan gennemteste dem, uden at blive revet med af den vanvittige udviklings strøm der sker mange andre steder.


Deres slogan er “Anytime and anywhere power for your device. Energy worldwide!” som er meget sigende om deres vision. Alle deres produkter sigter nemlig efter at være anvendelige overalt og leverer strøm på bedst mulig vis.


Selvom at det er et relativt ungt firma med et ungt team bag roret, så har de etableret sig selv som et verdenskendt firma indenfor deres felt, ved at sørge for at alle deres produkter er gennemtestet til den højeste standard.


Dette gælder både inden for sikkerhed og holdbarhed hvor Q2Power aggressivt opsøger alle de kvalitetstests og certifikater de overhovedet kan. Derfor kan man på alle deres produkter finde kvalitetsstempler fra de mest anerkendte testere på markedet.  


Netop fordi de prøver at give alle adgang til strøm overalt, så er deres produkter heller ikke specielt rettet til et enkelt mærke, men kan fås til stort set alle mærker. Derudover sikrer de universel kompatibilitet ved brug af USB stik og generelt som stikkontakter.


Dette koncept tror vi på her hos Mackabler.dk da sikker strøm overalt i verden lyder rigtig godt i vores ører.  Derfor har vi samlet en god del af deres produkter her på vores side, så vi kan levere deres lækre produkter.


Vi har deres biloplader til iPhone der kan gøre livet nemmere, både fordi den kan oplade flere forskellige enheder samtidigt, men også fordi den har et dedikeret kabel til iPhone. Det kan klart anbefales at have sådan en med på køreturen, så der altid er strøm på mobilen.


Derudover har vi samlet et bredt udvalg af deres rejse adaptere til Macbook, så der er mulighed for at få en oplader til Macbook med på turen uanset hvor man skal hen. Alle deres rejse opladere er ret versatile og flere kan virke til mange forskellige lande samtidigt.


Med i listen er også deres USB docks der både fungerer som powerbank til iPhone og oplader til iPhone samtidigt, hvilket er utrolig praktisk når man skal på tur. Deres praktiske design gør desuden at de er nemme at bruge og kan bruges i mange forskellige situationer.


Hvis man skal sammenligne Q2power produkter med andre af samme slags, så vil de oftest være dyrere end et andet produkt med samme funktioner. Dette skyldes den suveræne sikkerhed og kvalitet fra Q2power der sikrer en helt anden holdbarhed.