Filtrer produkter

Udstyr
Kategori
Pris
kr kr
iPad
iPhone
Mac's
MFi certifikat
Oplader effekt
Han porten
Hun porten
Filter

Anker

12 produkter

På denne side har vi samlet alle vores produkter fra producenten Anker som producerer en lang række elektronik produkter, hovedsageligt rettet til smartphones, som opladere, kabler, powerbanks og audio udstyr.

Mere
Viser 1 - 12 af 12
Varer fra - Anker

På denne side har vi samlet alle vores produkter fra producenten Anker som producerer en lang række elektronik produkter, hovedsageligt rettet til smartphones, som opladere, kabler, powerbanks og audio udstyr.


Anker er et kinesisk firma med hovedsæde i Shenzhen, som er den uofficielle teknologiske hovedstad i Kina. Det er kort og godt det kinesiske modsvar til Silicon Valley, hvor udviklingen sker i enormt højt tempo.


Her har de været igang siden 2011 hvor Steven Yang stiftede firmaet for at skabe produkter til smartphones i verdensklasse. Det er også i høj grad lykkedes for dem, da de nu har kontorer rundt omkring i hele verden.


Deres vision er at være de ledende inden for opladnings teknologi i hele verden, hvilket de er rigtig godt på vej imod, og i deres egne ord faktisk allerede er. Dette betyder også at der kan forventes meget høj kvalitet fra deres produkter.


Konceptet er at de vil lave produkter der er væsentligt bedre end de almindelige opladere man får med når man køber ens smartphone og derfor skal købe deres i stedet, hvilket illustreres med deres hashtag #UseAnkerInstead.


Deres produkter dækker ethvert led i opladnings processen, lige fra stærke vægopladere der hurtigt kan oplade enhver enhed, til kabler der forbinder mellem oplader og enhed, til powerbanks der kan holde enhederne kørende i ekstra tid.


Med denne tilgang har de også gode forudsætninger for at sætte sig på en stor del af opladnings markedet, selv hvis de har meget stærke konkurrenter, da de store producenter selvfølgelig helst vil sælge deres eget tilbehør med til deres smartphones.


Vi har selv testet alle deres produkter og mener faktisk at der er noget om snakken i forhold til kvaliteten de leverer. Derfor har vi et meget bredt udsnit af deres udvalg her på vores side, der kan dække alle dine behov for opladning, uanset hvilken enhed du vil oplade.


Vi har valgt de kabler vi mente var i den bedste kvalitet, både i forhold til styrke men også i forhold til holdbarheden derpå. Udvalget dækker alle de mest relevante porttyper som USB-C, USB, micro USB mm. så uanset hvilken enhed man har så kan man finde noget man kan bruge.


Desuden har Anker flere spændende bud på opladningsteknologi, som deres Qi trådløs oplader til iPhone, der hurtigt og effektivt kan oplade ens iPhone på trådløs vis, hvilket kan fås i flere forskellige variationer.


Alle deres produkter der fungerer som oplader til iPhone kommer også med funktionalitet der muliggører quickcharge, som optimerer opladningshastigheden til ens iPhone, så man hurtigst muligt kan få opladet ens iPhone.


Anker har også nogle ret fede bud på lydudstyr til iPhone, som deres headsets til iPhone, der giver suveræn lyd og er nemme at have med over det hele. Ligesom de har hørebøffer hvis man gerne vil lukke helt af for udefrakommende lyd.


Deres suveræne kvalitet afspejles også i et premium prisniveau, som passer godt overens med andre konkurrenter på premium markedet. De er stadig billigere end hvis man vil købe Apple’s egne produkter eller lignende high brand produkter, men noget dyrere end discount.