Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Hun porten
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
Filter

Mijia produkter

22 varer
Hvilke Mijia produkter kan jeg vælge? Xiaomi Mijia har en række forskellige produkter der alle kan bidrage til at smartificere dit hjem. De har lavet et lækkert udvalg af sensorer der giver dig mulighed for at måle alt lige fra røg i hjemmet, til vand og bevægelse generelt. Til dig der gerne vil have lidt af det hele har de også lavet en god pakkeløsning hvor du får sensorer af forskellig slags, samt allervigtigst en gateway, der kan sammenkoble kommunikationen fra de forskellige enheder og kommunikere med dig.  Derudover har vi på siden fundet forskellige produkter der giver dig mulighed...
Læs mere
Viser 1 - 22 af 22Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Mijia produkter

Hvilke Mijia produkter kan jeg vælge?

Xiaomi Mijia har en række forskellige produkter der alle kan bidrage til at smartificere dit hjem. De har lavet et lækkert udvalg af sensorer der giver dig mulighed for at måle alt lige fra røg i hjemmet, til vand og bevægelse generelt. Til dig der gerne vil have lidt af det hele har de også lavet en god pakkeløsning hvor du får sensorer af forskellig slags, samt allervigtigst en gateway, der kan sammenkoble kommunikationen fra de forskellige enheder og kommunikere med dig. 

Derudover har vi på siden fundet forskellige produkter der giver dig mulighed for at styre strømmen i huset på samme smarte måde. Dette kan både gøres med smart stikkontakter og smart pære holdere, så du henholdsvis kan styre hvornår der bliver tændt og slukket for dine stikkontakter og pærer. Lidt bredere, så kan du også få en wifi smart switch, hvor forskellige slags udstyr kan tilkobles.

Hvad kan jeg med smart produkter?

Smart produkter har mange forskellige formål og hvilke der er de bedste for dig afhænger meget af dine behov. Hvis du har et hus med mange forskellige risikofaktorer du gerne vil holde øje med, så kan en samlet pakke med smart sensorer der måler alt fra røg til oversvømmelse være den helt rigtige løsning for dig. Derudover findes der gode muligheder for smart strøm i form af smart stikkontakter og smart strøm stikdåser, der sikrer at du kan regulere strømforbruget i huset optimalt. I samme vending kan smarte pære holdere gøre underværker til styring af lyset i huset, hvilket er praktisk både til at minimere elregning men også som tyverisikring når du ikke er hjemme.

 Hvordan laver jeg det bedste smart home?

Det første på dagsordenen, når du skal have lavet dig et smart home, er at skaffe en central styringsenhed, som Alexa Echo, Google Home eller Xiaomi gateway, så du kan sammenkoble alle de forskellige smart enheder, du tilslutter. Derudover handler det om at dække så bredt af så muligt, for at få så meget ud af dit smart home som muligt. En røgalarm er essentielt i ethvert hjem og en smart røgalarm kan give dig besked om ild og røg selv når du ikke er hjemme, hvilket er utroligt praktisk. Derudover kan man med fordel skaffe smart sensorer til alle relevante risici i hjemmet, som en vandsensor til oversvømmelse, temperatur og fugtighedsmåler for at sikre det rette indeklima, bevægelsessensor så du kan holde øje med dele af huset, eller gerne vil vide hvornår der kommer folk ind og ud af døre eller vinduer.

Desuden er der rig mulighed for at køre strømstyring over dit smart home netværk, og jo bredere du får dækket jo mere effektivt bliver det. Smart strøm stikdåser er f.eks. en god måde at styre forskellige dele af hjemmet og da de fås med mulighed for USB tilkobling er de samtidigt et effektivt bidrag til multimedie områderne i huset. Smart strøm stikkontakter giver dig samtidig mulighed for at regulere kerne forbrugsapparater, så du nemt kan tænde eller slukke dem når  du skal på ferie eller bare er på arbejde.