Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Farve
Han porten
Hun porten
Click & Collect
Oplader effekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
iPad
iPhone
Mac's
Filter
Macbook opladere

Macbook opladere

4 varer
En af de vigtigste, hvis ikke den vigtigste, ting til MacBook er en god oplader til MacBook. En god oplader til MacBook giver høj sikkerhed så der ikke sker farlige uheld og giver effektiv opladning til MacBook. Den høje sikkerhed kan man få i alle de opladere til MacBook vi har fundet, dog er...
Læs mere
Viser 1 - 4 af 4Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Macbook opladere

En af de vigtigste, hvis ikke den vigtigste, ting til MacBook er en god oplader til MacBook. En god oplader til MacBook giver høj sikkerhed så der ikke sker farlige uheld og giver effektiv opladning til MacBook.

Den høje sikkerhed kan man få i alle de opladere til MacBook vi har fundet, dog er nogle mere holdbare end andre. Derudover giver nogle af dem mulighed for at oplade flere enheder samtidigt, hvilket kan være ret praktisk.

Effekten kan nemt ses på en oplader til MacBook, ved at jo højere Watt den har jo hurtigere vil den kunne oplade din MacBook.

Udvalget af opladere kan ses herunder:

https://gixmo.dk/macbook-opladere-286?udstyr=oplader

Udover selve opladeren er det rigtig vigtigt at have et holdbart kabel til MacBook, da det gør at du sikkert kan benytte opladeren. Der findes desuden forskellige former for tilbehør til MacBook, der kan gøre opladning nemmere.

Et kabel til MacBook kan fås i forskellig kvalitet, afhængigt af hvad ens behov er. Hvis man skal have den med på arbejde, så er det en rigtig god idé at få et kabel til MacBook der holder til meget.

Derudover kan man gøre livet nemmere for sig selv med en powerbank til MacBook, så man altid har strøm når man er væk på tur.

https://gixmo.dk/macbook-opladere-286?udstyr=cover,kabel-eller-adapter,batteri-powerbank,reparation-udstyr,beskyttelsesglas-til-at-beskytte-skaermen