Filtre produkter

Udstyr

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Pris

99 kr 2499 kr

Producenter

vis flere mindre

Farve

QI opladning

vis flere mindre

MFi certifikat

vis flere mindre

Oplader effekt

vis flere mindre

Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)

vis flere mindre

SøgMacbook opladere

Macbook opladere29 varer

En af de vigtigste, hvis ikke den vigtigste, ting til MacBook er en god oplader til MacBook. En god oplader til MacBook giver høj sikkerhed så der ikke sker farlige uheld og giver effektiv opladning til MacBook. Den høje sikkerhed kan man få i alle de opladere til MacBook vi har fundet, dog er nogle mere holdbare end andre. Derudover giver nogle af dem mulighed for at oplade flere enheder samtidigt, hvilket kan være ret praktisk. Effekten kan nemt ses på en oplader til MacBook, ved at jo højere Watt den har jo...
Læs mere
  • Vis:
Viser 1 - 29 af 29Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Macbook opladere

En af de vigtigste, hvis ikke den vigtigste, ting til MacBook er en god oplader til MacBook. En god oplader til MacBook giver høj sikkerhed så der ikke sker farlige uheld og giver effektiv opladning til MacBook.

Den høje sikkerhed kan man få i alle de opladere til MacBook vi har fundet, dog er nogle mere holdbare end andre. Derudover giver nogle af dem mulighed for at oplade flere enheder samtidigt, hvilket kan være ret praktisk.

Effekten kan nemt ses på en oplader til MacBook, ved at jo højere Watt den har jo hurtigere vil den kunne oplade din MacBook.

Udvalget af opladere kan ses herunder:

https://gixmo.dk/macbook-opladere-286?udstyr=oplader

Udover selve opladeren er det rigtig vigtigt at have et holdbart kabel til MacBook, da det gør at du sikkert kan benytte opladeren. Der findes desuden forskellige former for tilbehør til MacBook, der kan gøre opladning nemmere.

Et kabel til MacBook kan fås i forskellig kvalitet, afhængigt af hvad ens behov er. Hvis man skal have den med på arbejde, så er det en rigtig god idé at få et kabel til MacBook der holder til meget.

Derudover kan man gøre livet nemmere for sig selv med en powerbank til MacBook, så man altid har strøm når man er væk på tur.

https://gixmo.dk/macbook-opladere-286?udstyr=cover,kabel-eller-adapter,batteri-powerbank,reparation-udstyr,beskyttelsesglas-til-at-beskytte-skaermen