ITSKINS FERONIABIO Cover til iPhone 12 Mini / 13 Mini - Sort

vare nr.: #SE01-AP2N-SPBIO-BLCK

ITSKINS FERONIABIO Cover til iPhone 12 Mini / 13 Mini - Sort

Vis alle billeder

ITSKINS FERONIABIO Cover til iPhone 12 Mini / 13 Mini - Sort

vare nr.: #SE01-AP2N-SPBIO-BLCK

    199,00 kr

    ca. 1-2 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Produktbeskrivelse: Robust og pålidelig AP2N-SPBIO-BLCK beskyttelsescover

    Er du på udkig efter en solid og holdbar beskyttelsesløsning til dit udstyr? AP2N-SPBIO-BLCK beskyttelsescoveret er designet til at imødekomme dine behov og sikre, at dit udstyr forbliver intakt og funktionsdygtigt under selv de mest krævende forhold.

    AP2N-SPBIO-BLCK beskyttelsescoveret er fremstillet i overensstemmelse med de strenge krav i MIL-STD 810G certificeringen. Dette betyder, at coveret er testet og godkendt til at modstå barske miljøforhold, såsom stød, vibrationer, temperaturudsving og fugtighed. Med denne høje standard for kvalitet og pålidelighed kan du være sikker på, at dit udstyr er beskyttet mod skader og slid.

    For at sikre optimal beskyttelse mod fald og stød er AP2N-SPBIO-BLCK coveret udførligt testet i en 1,5 meter drop test. Resultaterne af denne test viser, at coveret effektivt kan absorbere og fordele stødenergi, hvilket minimerer risikoen for skader på dit udstyr ved utilsigtede fald og stød.

    AP2N-SPBIO-BLCK beskyttelsescoveret er ikke kun robust og pålideligt, men også praktisk og brugervenligt. Coveret er nemt at montere og fjerne, og det er designet til at give fuld adgang til alle porte og funktioner på dit udstyr. Dette betyder, at du kan bruge dit udstyr uden begrænsninger, mens det er beskyttet af AP2N-SPBIO-BLCK coveret.

    Yderligere fordele ved AP2N-SPBIO-BLCK beskyttelsescoveret inkluderer dets slanke og stilfulde design, som ikke går på kompromis med beskyttelsesegenskaberne. Coveret er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid og skader.

    Sammenfattende er AP2N-SPBIO-BLCK beskyttelsescoveret en fremragende investering for dem, der ønsker at beskytte deres udstyr mod skader og slid under krævende forhold. Med sin MIL-STD 810G certificering, imponerende drop test resultater og brugervenlige design, er dette cover en pålidelig og effektiv beskyttelsesløsning, der vil holde dit udstyr sikkert og funktionsdygtigt i lang tid fremover.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      ITSkins

    • Varenr:

      #SE01-AP2N-SPBIO-BLCK

    • EAN nummer:

      4894465447182

    • Returret:

      300 dages returret

    • Udstyr:

      Cover

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar