ITSKINS Book omslag Cover til iPhone 12/13 Pro Max

vare nr.: #SE01-AP2M-BOOKC-BLCK

ITSKINS Book omslag Cover til iPhone 12 mini

ITSKINS Book omslag Cover til iPhone 12/13 Pro Max

vare nr.: #SE01-AP2M-BOOKC-BLCK

    199,00 kr

    ca. 1-2 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    ITSKINS Book omslag Cover til iPhone 12/13 Pro Max er det ultimative valg, når det kommer til at beskytte din iPhone mod skader og ridser. Med dette cover kan du være sikker på, at din iPhone er godt beskyttet mod hverdagens udfordringer. ITSKINS er kendt for deres høje kvalitet og stilfulde design, og dette cover er ingen undtagelse. Det er både funktionelt og elegant på samme tid.

    Coveret er ultra slankt og minimalistisk i sit design, hvilket gør det nemt at have med sig overalt. Det er lavet af håndlavet premium læder, som giver en lækker følelse i hånden og samtidig beskytter din iPhone mod stød og slag. Coveret er også udstyret med en smart stand funktion, som gør det nemt at se videoer eller læse på din iPhone.

    ITSKINS Book omslag Cover til iPhone 12/13 Pro Max har også tre RFID-beskyttede kreditkort-lommer, så du kan have dine vigtige kort med dig, uden at skulle have en pung med. Det er en praktisk funktion, som gør det nemt at have alt samlet på ét sted.

    Coveret har fri adgang til alle funktioner og knapper, så du kan bruge din iPhone som normalt, uden at skulle tage coveret af. Det er også drop beskyttet op til 1M/3,5 Feet, så du kan være sikker på, at din iPhone er beskyttet mod faldskader.

    ITSKINS Book omslag Cover til iPhone 12/13 Pro Max er et premium cover, som giver dig meget for pengene. Det er et godt valg, hvis du ønsker at beskytte din iPhone mod skader og samtidig have en praktisk og elegant løsning til dine kort. Med en normal dansk producentgaranti og 2 års reklamationsret kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet. Vælg ITSKINS Book omslag Cover til iPhone 12/13 Pro Max og få den bedste beskyttelse til din iPhone.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      ITSkins

    • Varenr:

      #SE01-AP2M-BOOKC-BLCK

    • EAN nummer:

      4894465566579

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model:

      AP4P-BOOKC-BLCK

    • Udstyr:

      Cover

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar