iPhone 7/8 Front tape sort

vare nr.: #SE01-SXP-IP7-179

iPhone 7/8 Front tape sort

iPhone 7/8 Front tape sort

vare nr.: #SE01-SXP-IP7-179

    19,00 kr

    ca. 1-3 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Er du på udkig efter en pålidelig og holdbar løsning til at reparere din iPhone 7 eller iPhone 8? Så er vores fronttape i sort OEM original kvalitet det perfekte valg for dig. Med dette produkt kan du nemt og hurtigt reparere din telefon og få den tilbage til at fungere som ny.

    Vores fronttape er designet specielt til iPhone 7 og iPhone 8, og det passer perfekt til disse modeller. Det er nemt at installere, og du behøver ikke at være en teknisk ekspert for at få det til at virke. Du kan nemt følge vores trin-for-trin installationsvejledning, og du vil have din telefon repareret på ingen tid.

    Vi er stolte af at tilbyde en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret på vores fronttape. Dette betyder, at du kan have fuld tillid til, at du får et produkt af høj kvalitet, der vil vare i lang tid. Vi har også et CE-certifikat, der viser, at vores produkt opfylder alle de nødvendige sikkerhedsstandarder.

    Vores fronttape er en del af vores reparation udstyr, der er designet til at hjælpe dig med at reparere dine elektroniske enheder på en nem og effektiv måde. Med vores udstyr kan du spare tid og penge ved at undgå at skulle betale for dyre reparationer.

    Modelnummeret på vores fronttape er SXP-IP7-179, og det er specielt designet til at passe til iPhone 7 og iPhone 8. Det er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer, at det vil vare i lang tid og beskytte din telefon mod skader.

    Så hvis du vil have en pålidelig og holdbar løsning til at reparere din iPhone 7 eller iPhone 8, så er vores fronttape i sort OEM original kvalitet det perfekte valg for dig. Bestil nu, og få din telefon repareret på ingen tid!

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXP-IP7-179

    • EAN nummer:

      5706808024655

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model:

      SXP-IP7-179

    • Udstyr:

      Reparation udstyr

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • CE certifikat:

      Ja

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar