iPhone SE earspeaker Original

vare nr.: #SE01-SXP-IPSE-142

iPhone SE earspeaker Original

iPhone SE earspeaker Original

vare nr.: #SE01-SXP-IPSE-142

    89,00 kr

    ca. 2-4 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Introduktion:

    Vi præsenterer vores nyeste produkt, som er en absolut game-changer inden for reparation af elektroniske enheder. Med vores produkt kan du nemt og effektivt reparere dine enheder uden at skulle bekymre dig om at købe en ny enhed. Vores produkt er designet til at være let at bruge og kan reparere enheder af enhver størrelse og type. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en produktgaranti på 2 år, så du kan være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet.

    Funktioner:

    Vægt: Vores produkt er designet til at have samme vægt som den enhed, du ønsker at reparere. Dette sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om at tilføje ekstra vægt til din enhed.

    Produktgaranti: Vi tilbyder en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret på vores produkt. Dette betyder, at du kan være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, der er designet til at vare i lang tid.

    FCC certifikat: Vores produkt er FCC-certificeret, hvilket betyder, at det opfylder de høje standarder, der er fastsat af Federal Communications Commission. Dette sikrer, at vores produkt er sikkert at bruge og ikke vil forstyrre andre elektroniske enheder i nærheden.

    CE certifikat: Vores produkt er også CE-certificeret, hvilket betyder, at det opfylder de høje standarder, der er fastsat af Den Europæiske Union. Dette sikrer, at vores produkt er sikkert at bruge og opfylder alle relevante sikkerhedsstandarder.

    RoHS certifikat: Vores produkt er RoHS-certificeret, hvilket betyder, at det er fri for farlige stoffer, der kan skade miljøet. Dette sikrer, at vores produkt er miljøvenligt og ikke vil forårsage skade på planeten.

    Udstyr: Vores produkt leveres med alt det nødvendige udstyr til at reparere dine enheder. Dette inkluderer reparation udstyr, der er designet til at være let at bruge og effektivt reparere enheder af enhver størrelse og type.

    Konklusion:

    Vores produkt er det perfekte valg for enhver, der ønsker at reparere deres elektroniske enheder på en nem og effektiv måde. Med vores produkt kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, der er designet til at vare i lang tid. Vi er stolte af at tilbyde vores kunder en produktgaranti på 2 år, så du kan være sikker på, at du får et produkt, der er designet til at opfylde dine behov. Køb vores produkt i dag og oplev forskellen!

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      OEM

    • Varenr:

      #SE01-SXP-IPSE-142

    • Returret:

      300 dages returret

    • Udstyr:

      Reparation udstyr

    • Vægt:

      samme vægt som den der sidder i.

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • FCC certifikat:

      Ja

    • CE certifikat:

      Ja

    • RoHS certifikat:

      Ja

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar