Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Hun porten
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
Filter

HomeKit alarm

19 varer
HomeKit er Apple's standard for smart hjem. Det er dybt integereret i iPhone, iPad, Mac, Apple TV og Apple Watch HomeKit Alarmer Smart hjem alarmer som har HomeKit integration betyder at de kan styres fra din iPhone eller anden Apple enhed. Apple går meget op i sikkerheden omkring deres standard HomeKit. Så ud over en alarm kan du også vide dig sikker at forbindelsen mellem din alarm og fx din iPhone og eventuelt video-optagelser eller andre funktioner alarmen har, ikke kommer i andres besiddelse.  Hvorfor vælge en alarm med HomeKit? Man skal altid gøre sig nøje overvejelser over...
Læs mere
Viser 1 - 19 af 19Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

HomeKit alarm

HomeKit er Apple's standard for smart hjem. Det er dybt integereret i iPhone, iPad, Mac, Apple TV og Apple Watch

HomeKit Alarmer

Smart hjem alarmer som har HomeKit integration betyder at de kan styres fra din iPhone eller anden Apple enhed. Apple går meget op i sikkerheden omkring deres standard HomeKit.

Så ud over en alarm kan du også vide dig sikker at forbindelsen mellem din alarm og fx din iPhone og eventuelt video-optagelser eller andre funktioner alarmen har, ikke kommer i andres besiddelse. 

Hvorfor vælge en alarm med HomeKit?

Man skal altid gøre sig nøje overvejelser over hvilke alarmer man vælger. Har du meget værdi i dit hus og ønsker du en alarm med en vagt tilknyttet finder du det ikke her. 

Ønsker du blot at sikre din bolig mod ubudne gæster blot for sikkerhedensskyld er en HomeKit alarm perfekt til det. Det betyder at du kan følge med på din iPhone eller iPad om din alarm er aktiveret eller om der har været noget på videovervågningen. Dermed kan du være sikker hvor end du er med en internet forbindelse.

Hvilke alarmer findes med HomeKit?

Der er nogle forskellige muligheder. Du kan enten benytte dig af videoovervågning med bevægelsessensor og nattilstand. Det vil sige at kameratet vil optage når der er bevægelse, og vil også kunne optage i mørke. Og hvis det sker kan du få en notifikation omkring det og se med live. 

En anden mulighed er bevægelsessensor eller dørsensor. Så hvis en dør åbnes eller er der er bevægelse en et rum, kan du få en notifikation, og dermed vide at du har ubudne gæster.