Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPhone
Filter

Det bedste beskyttelsesglas (Ja, vi mener det)

22 varer
Vi har fundet det bedste beskyttelsesglas! Det er der flere grunde til. Lad os tage dem en af gangen.Pas formFørst er der pas formen, jo bedre glasset sidder jo bedre beskytter det, det betyder fx meget at glasset går helt til kanten på din iPhone - så et stød på kanten ikke ødelægger glasset bag...
Læs mere
Viser 1 - 22 af 22Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Det bedste beskyttelsesglas (Ja, vi mener det)

Vi har fundet det bedste beskyttelsesglas! 
Det er der flere grunde til. Lad os tage dem en af gangen.

Pas form

Først er der pas formen, jo bedre glasset sidder jo bedre beskytter det, det betyder fx meget at glasset går helt til kanten på din iPhone - så et stød på kanten ikke ødelægger glasset bag et beskyttelsesglas. 
Glasset her sidder helt perfekt, det kommer med kanter der gør at det beskytter så meget som muligt uden at du skal bruge din iPhone anderledes.

Hvordan få man det på?

Det er altid besværligt at få beskyttelsesglas på en iPhone, sådan er det bare. Fordi Beskyttelseglas kun kan sætte på en enkelt gang er det også vigtigt at gøre det rigtigt fra starten. 
Men man kan gøre det meget lettere ved at lave dimser som gør det lettere. 

Glasset her kommer med en ramme, så du meget hurtigt kan sætte det på din telefon, uden nogen problemer - uanset om du har gjort det før eller ej. Alle glassene kommer med denne dims, så du ikke behøver prøve 2 gange. 

Beskyttelsesglasset er Stærkt

Glasset er stærkt og lavet til at beskytte din iPhone, måden det gør det på er ved at tage slaget fra hvad end som sker med din iPhone, så din iPhone ikke behøver, det er altså lavet til at gå i stykker en smule før glasset i din iPhone, så det er glasset her, som er billigt, der går i stykker og ikke din hundedyrere iPhone skærm som går i stykker. 

Selv om der er mange iPhones som har meget stærke glas så skal man stadig bruge beskyttelsesglas, selv iPhone 12' nye slags glas, som faktisk slet ikke er glas, skal beskyttes, selvom det er blevet 4x bedre, så er det kun til nogen ting det er blevet bedre, det er ikke blevet bedre imod ridser som et beskyttelsesglas er rigtigt godt imod.