Case Logic SureFit 2.0 Folio for 7-8" tablets - Sort

vare nr.: #SE01-CSUE1108K

Case Logic SureFit 2.0 Folio for 7-8" tablets - Sort

Case Logic SureFit 2.0 Folio for 7-8" tablets - Sort

vare nr.: #SE01-CSUE1108K

    89,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Beskyt og forlæng levetiden på din 7-8” tablet med denne førsteklasses beskyttelsesløsning, der er designet til at imødekomme dine behov både hjemme og på farten. Denne tabletbeskyttelse er ikke blot en simpel beskyttelsesforanstaltning, men en investering i din tablets sikkerhed og holdbarhed.

    Denne beskyttelsesløsning er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer optimal beskyttelse mod stød, ridser og skrammer, som kan opstå ved daglig brug eller under transport. Den solide konstruktion og de præcise syninger sikrer, at din tablet forbliver intakt og funktionsdygtig i længere tid.

    Ud over den fysiske beskyttelse, denne tabletbeskyttelse tilbyder, er den også designet med brugervenlighed og funktionalitet i tankerne. Den har en justerbar holder, der gør det nemt at tilpasse vinklen på din tablet, så du kan nyde en behagelig visningsoplevelse, uanset om du arbejder, ser film eller spiller spil.

    Denne tabletbeskyttelse er kompatibel med en bred vifte af 7-8” tablets fra forskellige mærker og modeller, hvilket gør den til en alsidig løsning for alle, der ønsker at beskytte deres enhed. Den er nem at installere og fjerne, så du hurtigt kan skifte mellem forskellige enheder, hvis det er nødvendigt.

    Som en ekstra fordel kommer denne tabletbeskyttelse med en 2 års producentgaranti, der giver dig ro i sindet og sikrer, at du får et kvalitetsprodukt, der er designet til at holde. Producenten står bag deres produkt og er dedikeret til at levere en beskyttelsesløsning, der er både pålidelig og holdbar.

    Sammenfattende er denne tabletbeskyttelse til 7-8” tablets en fremragende løsning for dem, der ønsker at beskytte deres enhed og forlænge dens levetid. Med dens høje kvalitet, brugervenlighed og alsidighed er det en investering, der vil betale sig i det lange løb. Beskyt din tablet i dag og nyd godt af de mange fordele, denne beskyttelsesløsning har at tilbyde.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-CSUE1108K

    • EAN nummer:

      85854233873

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar