Case Logic PC Sleeve 17" - Sort

vare nr.: #SE01-3201364

Case Logic PC Sleeve 17" - Sort

Vis alle billeder

Case Logic PC Sleeve 17" - Sort

vare nr.: #SE01-3201364

  349,00 kr

  ca.
  Fragt fra 39 kr.

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Sikker og stilfuld beskyttelse til din bærbare computer med dette eksklusive sleeve

  Dette førsteklasses sleeve er designet til at beskytte din bærbare computer med en skærm på op til 16" og samtidig tilføje et sofistikeret og stilfuldt udseende. Med sin formtilpassede konstruktion sikrer dette sleeve en nøjagtig og sikker pasform til din enhed, så du kan være tryg ved, at din laptop er beskyttet mod stød og ridser.

  Det ydre materiale er fremstillet af et vævet stof, der tilføjer en diskret tekstur og elegance til det enkle design. Dette gør det nemt at kombinere med din yndlingstaske eller bære det alene for et stilfuldt og professionelt udseende.

  Indvendigt er sleeven udstyret med en sømløs wrap af Impact Foam™ polstring, der giver en omfattende beskyttelse fra top til bund. Dette innovative materiale er både let og stødabsorberende, hvilket sikrer, at din bærbare computer er beskyttet mod hverdagens udfordringer.

  Som en ekstra fordel er dette sleeve også dækket af en 2-års producentgaranti fra producenten. Dette betyder, at du kan være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der er designet til at holde og beskytte din enhed i lang tid.

  Uanset om du er på farten, på kontoret eller hjemme, vil dette eksklusive sleeve give din bærbare computer den beskyttelse og stil, den fortjener. Med sin kombination af førsteklasses materialer, omfattende beskyttelse og sofistikerede detaljer er dette sleeve det perfekte valg for den kræsne forbruger, der ønsker at sikre, at deres enhed er beskyttet og ser godt ud samtidig.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   CASE LOGIC

  • Varenr:

   #SE01-3201364

  • EAN nummer:

   85854221801

  • Returret:

   300 dages returret

  • Produktgaranti:

   2 års producentgaranti fra producenten

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser  0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


  Spørgsmål & svar