Case Logic PC Sleeve 14" -

vare nr.: #SE01-ENST114K

Case Logic PC Sleeve 14" -

Vis alle billeder

Case Logic PC Sleeve 14" -

vare nr.: #SE01-ENST114K

  179,00 kr

  ca.
  Fragt fra 39 kr.

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.


  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Præsentation af det eksklusive sleeve til 14" netbooks og laptops: Den ultimative beskyttelse med et elegant design

  Dette enestående sleeve til 14" netbooks og laptops er skabt til at beskytte din enhed på en stilfuld og effektiv måde. Det slanke design sikrer, at det ikke fylder unødigt, og dermed kan det nemt fungere som en ekstra beskyttelsesbarriere i din yndlingstaske.

  Det sofistikerede udvendige design med et strikket look giver et moderne og cool udtryk, mens det fuchsia farvede interiør tilføjer en varm og indbydende kontrast. Dette sleeve er ikke kun praktisk, men også en æstetisk tilføjelse til din hverdag.

  For at sikre optimal beskyttelse af din netbook eller laptop er dette sleeve udstyret med skumforing og indvendige puder. Disse materialer absorberer stød og beskytter din enhed mod ridser, støv og mindre skader, som kan opstå under transport.

  Den unikke asymmetriske lynlås er designet til at give dig nem og hurtig adgang til din bærbare computer, så du altid er klar til at arbejde eller studere, uanset hvor du befinder dig. Lynlåsen er også af høj kvalitet og sikrer en lang levetid for produktet.

  Dette ultra-tynde sleeve er ideelt til at placere i din rygsæk eller en større taske, hvilket gør det til en praktisk løsning for dig, der er på farten. Med dette sleeve kan du trygt transportere din Pc, MacBook eller iPad og beskytte dem mod hverdagens udfordringer.

  Som en ekstra fordel tilbyder producenten en 2 års producentgaranti på dette sleeve, hvilket vidner om produktets høje kvalitet og holdbarhed. Du kan derfor være sikker på, at du investerer i et produkt, der er skabt til at vare og beskytte din enhed i lang tid.

  Opdag dette eksklusive sleeve til 14" netbooks og laptops og oplev den perfekte kombination af stil, funktionalitet og beskyttelse. Gør din hverdag lettere og mere elegant med dette enestående produkt, der er designet til at imødekomme dine behov og forventninger.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   CASE LOGIC

  • Varenr:

   #SE01-ENST114K

  • EAN nummer:

   85854214643

  • Returret:

   300 dages returret

  • Produktgaranti:

   2 års producentgaranti fra producenten

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser  0 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser


  Spørgsmål & svar