Case Logic PC/iPad Sleeve 10" -

vare nr.: #SE01-ENST110H

Case Logic PC/iPad Sleeve 10" -

Case Logic PC/iPad Sleeve 10" -

vare nr.: #SE01-ENST110H

    39,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Præsentation af det elegante og funktionelle sleeve til 10" netbook, laptop og iPad

    Dette sofistikerede og stilrene sleeve er designet til at beskytte din 10" netbook, laptop eller iPad på en både praktisk og æstetisk måde. Med sit slanke og minimalistiske design er det ideelt til at opbevare din enhed sikkert, uden at fylde unødigt i din taske eller rygsæk.

    Det ydre design præsenterer et moderne og attraktivt strikket look, der tilføjer et personligt touch til din enheds beskyttelse. Den indvendige fuchsia farve skaber en varm og indbydende atmosfære, der komplementerer det ydre design perfekt.

    Sleeve'et er udstyret med en skumforet inderside og indvendige puder, der sikrer optimal beskyttelse af din netbook, laptop eller iPad. Disse materialer er nøje udvalgt for at absorbere stød og beskytte din enhed mod ridser, støv og mindre skader, der kan opstå i hverdagen.

    Den unikke asymmetriske lynlås er designet til at give nem og hurtig adgang til din bærbare computer, så du altid kan have den ved hånden, når du har brug for den. Lynlåsen er også af høj kvalitet og sikrer en lang levetid for sleeve'et.

    Dette eksklusive sleeve er ikke kun en praktisk løsning til beskyttelse af din enhed, men også en stilfuld tilføjelse til din samling af tilbehør. Det kan nemt placeres i din rygsæk eller en større taske, så du altid har din netbook, laptop eller iPad beskyttet og klar til brug.

    For at sikre din tilfredshed og tryghed ved køb af dette sleeve, tilbyder producenten en 2 års producentgaranti. Dette er din garanti for et kvalitetsprodukt, der er designet til at holde og beskytte din enhed i lang tid.

    Opdag fordelene ved dette elegante og funktionelle sleeve til din 10" netbook, laptop eller iPad, og oplev den perfekte kombination af beskyttelse, design og brugervenlighed.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-ENST110H

    • EAN nummer:

      85854214605

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar