Case Logic CDW32 Wallet 32 CD/DVD - Sort

vare nr.: #SE01-3200038

Case Logic CDW32 Wallet 32 CD/DVD - Sort

Vis alle billeder

Case Logic CDW32 Wallet 32 CD/DVD - Sort

vare nr.: #SE01-3200038

    99,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Nylon CD-opbevaringslomme: Optimal beskyttelse og organisering af dine CD'er

    Denne førsteklasses nylon CD-opbevaringslomme er designet til at tilbyde den bedste beskyttelse og organisering af dine CD'er. Med plads til op til 32 CD'er eller 16 i CD-bogen, er denne lomme et ideelt valg for dem, der ønsker at holde deres CD-samling i topform.

    Denne CD-opbevaringslomme er fremstillet af slidstærkt nylonmateriale, der sikrer langvarig holdbarhed og beskyttelse mod almindelig slitage. Dens kompakte design gør det nemt at opbevare og transportere, så du altid har dine yndlings-CD'er lige ved hånden.

    En af de vigtigste funktioner i denne CD-opbevaringslomme er de patenterede ProSleeve® sider, der giver enestående beskyttelse mod støv, snavs og ridser. Disse innovative sider er designet til at holde dine CD'er fri for skadelige partikler, der kan forårsage ridser og beskadige de sarte CD-overflader. Dette betyder, at dine CD'er forbliver i perfekt stand, selv efter lang tids opbevaring og brug.

    Med denne CD-opbevaringslomme kan du nemt organisere din CD-samling og finde den ønskede CD hurtigt og effektivt. De 32 rum giver dig mulighed for at opdele dine CD'er efter genre, kunstner eller andre præferencer, så du altid ved, hvor dine favoritter er placeret.

    Denne CD-opbevaringslomme kommer med en 2-års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed i dit køb. Denne garanti dækker eventuelle produktionsfejl eller mangler, der måtte opstå i løbet af garantiperioden, hvilket betyder, at du kan stole på, at denne CD-opbevaringslomme vil opfylde dine forventninger og krav.

    Sammenfattende er denne nylon CD-opbevaringslomme med patenterede ProSleeve® sider det ideelle valg for dem, der ønsker at beskytte og organisere deres CD-samling på bedst mulig måde. Med plads til 32 CD'er, et slidstærkt nylonmateriale og en 2-års producentgaranti er denne lomme en investering i dine CD'ers levetid og værdi.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-3200038

    • EAN nummer:

      85854016667

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar