CASE LOGIC ADVANTAGE 17,3" LAPTOP Taske. Sort - Sort

vare nr.: #SE01-3203991

CASE LOGIC ADVANTAGE 17

Vis alle billeder

CASE LOGIC ADVANTAGE 17,3" LAPTOP Taske. Sort - Sort

vare nr.: #SE01-3203991

    499,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Den ultimative bærbare taske til den moderne professionelle: stilfuld, funktionel og beskyttende

    Er du på udkig efter en elegant og praktisk løsning til opbevaring og transport af din bærbare computer og andre vigtige arbejdsredskaber? Denne førsteklasses bærbare taske er designet til at imødekomme behovene hos den kræsne professionelle, der ønsker både stil og funktionalitet. Med plads til en bærbar computer på op til 17,3" og en dedikeret lomme til en 10,1" tablet, er denne taske det perfekte valg for dem, der kræver det bedste inden for beskyttelse og opbevaring.

    Denne bærbare taske er udstyret med en række smarte opbevaringsløsninger, der gør det nemt at holde styr på alle dine vigtige arbejdsredskaber. Frontlommen er rummelig og har et praktisk organisationspanel til penne, små elektroniske enheder og meget mere. Der er også masser af plads til større opladningskabler, så du altid er klar til at arbejde, uanset hvor du befinder dig.

    Sikkerheden er også i top med denne bærbare taske. Frontlommen har en skjult lynlåsgarage, der holder din telefon sikker og let tilgængelig, så du altid kan holde kontakten med kolleger og kunder. Den aftagelige, polstrede skulderrem kan justeres for en brugerdefineret pasform, og det polstrede tophåndtag giver en alternativ bæreindstilling, der passer til enhver situation.

    Når du er på farten, er det vigtigt at have en bærbar taske, der kan holde trit med din travle livsstil. Denne taske er udstyret med et bagagebånd, der sikkert fastgør det slanke etui til de fleste rullende bagage, hvilket gør det nemt at tage din bærbare computer og arbejdsredskaber med dig, uanset hvor du skal hen.

    Med en 2-års producentgaranti fra producenten kan du være sikker på, at denne bærbare taske er fremstillet med kvalitet og holdbarhed i tankerne. Den er designet til at modstå de udfordringer, der følger med en travl professionel hverdag, og vil være en pålidelig og stilfuld ledsager i mange år fremover.

    Opgrader din arbejdsdag med denne strømlinede og beskyttende bærbare taske, der kombinerer det bedste inden for design, funktionalitet og beskyttelse. Med plads til alle dine vigtige arbejdsredskaber og smarte opbevaringsløsninger, der holder alt organiseret og let tilgængeligt, er denne taske det perfekte valg for den moderne professionelle, der ønsker at gøre et godt indtryk og arbejde effektivt, uanset hvor de befinder sig.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-3203991

    • EAN nummer:

      85854244695

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar