ITSkins Spectrum Solid Cover til iPhone 12 mini / 13 mini - Sort

vare nr.: #SE01-AP2N-SPEPR-PBLK

ITSkins Spectrum Solid Cover til iPhone 12 mini / 13 mini - Sort

Vis alle billeder

ITSkins Spectrum Solid Cover til iPhone 12 mini / 13 mini - Sort

vare nr.: #SE01-AP2N-SPEPR-PBLK

  199,00 kr

  ca. 1-3 dages levering
  Fragt fra 39 kr.

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.


  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Præsentation af det eksklusive og raffinerede silikonecover

  Opdag dette luksuriøse silikonecover, der kombinerer elegance og funktionalitet for at beskytte din enhed på den mest optimale måde. Med sit sofistikerede design og høj kvalitet, vil dette cover ikke blot beskytte din enhed, men også tilføje et strejf af stil og klasse til din hverdag.

  Dette silikonecover er fremstillet af et førsteklasses materiale, der sikrer en langvarig holdbarhed og en behagelig følelse i hånden. Den glatte overflade giver et eksklusivt udseende, der vil imponere enhver, der ser det.

  En af de vigtigste egenskaber ved dette cover er den ekstra beskyttelse, det tilbyder til din enhed. Hjørner, sider, top og bund er alle beskyttet, hvilket betyder, at din enhed vil være sikker mod stød og skader, selv når den udsættes for hverdagens udfordringer. Dette cover er testet af SGS og opfylder den amerikanske militærstandard MIL-STD 810G, hvilket betyder, at det har bestået en 2 meter drop test. Dette er din garanti for, at coveret er i stand til at modstå selv de mest krævende situationer.

  Til trods for den solide beskyttelse, er dette silikonecover designet med hensyn til brugervenlighed. Du vil have fri adgang til alle funktioner og porte på din enhed, så du nemt kan bruge den, mens den er beskyttet. Dette gør det muligt for dig at nyde alle fordelene ved din enhed uden at skulle bekymre dig om at beskadige den.

  Dette silikonecover er CE-certificeret og kommer med en normal dansk producentgaranti, der inkluderer 2 års reklamationsret. Dette er din sikkerhed for, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der vil beskytte din enhed i lang tid fremover. Modelnummeret for dette cover er AP2N-SPEPR-PBLK, og det er klassificeret som udstyr af typen "Cover".

  Sammenfattende er dette eksklusive silikonecover den ideelle løsning for dig, der ønsker at beskytte din enhed uden at gå på kompromis med stil og elegance. Med sin avancerede beskyttelse, førsteklasses materiale og brugervenlige design, vil dette cover give dig den ultimative beskyttelse og komfort, du fortjener.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   ITSkins

  • Varenr:

   #SE01-AP2N-SPEPR-PBLK

  • EAN nummer:

   4894465754273

  • Returret:

   300 dages returret

  • Model:

   AP2N-SPEPR-PBLK

  • Udstyr:

   Cover

  • Produktgaranti:

   Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • CE certifikat:

   Ja

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser  0 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser


  Spørgsmål & svar