Xiaomi temperatur og fugtighedsmåler

Denne lille gadget kan holde styr på temperaturen og fugtigheden. Dette kan være dejligt fx. i nogle lokaler i huset. Om det så er et varmt soveværelse eller et koldt baglokale, så er det alt sammen muligt.

Denne temperatur og fugtighedsmåler kræver at du også har en Xiaomi Gateway 

5 ud af 5 // 1 anmeldelser.

#1090


139,00 kr

139

1 - 2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Xiaomi Smart Home system er det nye system, som gør det muligt for dig at få lidt bedre styr på, hvordan dit hjem har det og holde bedre øje med hvordan det står til derhjemme, selv når du ikke er der.

Deres temperatur og fugtighedsmåler sættes op i det lokale hvor du gerne vil kunne holde øje med temperaturen og den vil så sende data til en app på din smartphone, hvor du så nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over situationen. Det er praktisk at kunne holde øje med dit indeklima, da det er sigende for din velvære i hjemmet. Eksempelvis skal hjemmet helst have en relativ luftfugtighedsprocent på 30-60%, hvor den om vinteren gerne skal ligge tættere på de 30% og om sommeren tættere på de 60%.

Bor man for fugtigt, så kan man risikere at døje med hovedpine og skimmelsvamp. Så derfor er det en god idé med en fugtighedsmåler i hjemmet, så du bedre kan holde øje med hvordan det står til og du derfor kan undgå nogle af de konsekvenser der kan være ved at leve i et hjem hvor luftfugtigheden er for høj.

Xiaomi Smart Home System fungerer sådan, at alle enhederne er koblet til en gateway (som vi også sælger), eller mother-hub om du vil, via et lokalt netværk de danner og denne mother-hub er så tilkoblet dit Wi-Fi. Herfra sendes så konstant informationer fra de forskellige enheder til en app, som er nem at downloade på alle smartphones. Du da så herfra danne dig et overblik over de data, som er blevet sendt fra dit hjem. Selve app’en har et nemt UI, som gør det nemt for dig som forbruger at se hvordan det står til i dit hjem, selvom du ikke er der.

Når først din gateway er sat op, er det nemt at tilslutte nye enheder. De tilkobles på din gateway og vil derfor automatisk poppe op i din app, hvor du så har mulighed for at styre hvad der skal ske med den og med hvilke andre enheder den skal arbejde sammen med.

En gateway kan have tilsluttet op til 30 enheder, hvilket betyder at du kan modtage virkeligt mange forskellige informationer om dit hjem. Alt sammen samlet på din smartphone.

Kompatibilitet

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia

App Store

App Store

Google Play

Google Play

Google Assistant

Google Home

HomeKit

Apple HomeKit

If this then that

IFTTT

Amazon Alexa

Amazon Alexa

Produktinformation

Mærke Xiaomi
Varenr#1090
Returret 300 dages returret
Model nrCA1001
UdstyrSmart home
UdstyrSundhed
UdstyrSmart sensor
Højde30mm
Bredde30mm
Dybde20mm
Vægt10 g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

5 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar