Xiaomi Smart stikdåse

Med denne stikdåse af høj kvalitet fra Xiaomi, får man mulighed for at tilslutte en masse af sine apparater lige meget om de kommer med et europæisk, amerikansk eller australsk stik. Ligeledes har den USB indgange indbygget så du nemt kan oplade dine devices uden et ekstra stik.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#1062


329,00 kr

329

1 - 2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

En Xiaomi Smart stikdåse favner ekstremt bredt og kan tage imod de tre mest anvendte stik i verden, nemlig type A, Type C og Type I. Disse stik bliver brugt primært i Europa, Nord- og Centralamerika og store dele af Asien. Du er derfor dækket ind uanset hvor du har apparater fra eller hvor du får besøg fra. Desuden er der plads til tre USB stik, så du også kan lade dine enheder her igennem.

Udover at være altomfavnende, så er denne stikdåse også godt designet, så den ikke optager unødvendig plads. Det er derfor en pæn og praktisk løsning at have på skrivebordet, hvor den er i rækkevidde. Modsat de traditionelle stikdåser, som man helst gemmer væk bag møbler og under bordet, så er denne stikdåse ikke en man nødvendigvis har behov for at gemme væk.

Det betyder at du nemt og hurtigt får adgang til strøm ved din arbejdsplads.

Stikdåsen er udstyret med en lille tænd og sluk knap, så du kan slukke for hele gruppen uden at skulle række ned bag besværlige møbler eller ned og kravle på gulvet for at nå stikkontakten.

Xiaomi er et brands, som vi nyder at få varer fra. Deres design og kvalitet gør os til store fans og det er også din garanti for, at du får et produkt som holder i lang tid og har et design, som du ikke bliver træt af at kigge på.

Kompatibilitet

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia

App Store

App Store

Google Play

Google Play

Google Assistant

Google Home

HomeKit

Apple HomeKit

If this then that

IFTTT

Amazon Alexa

Amazon Alexa

Produktinformation

Varenr#1062
Returret 300 dages returret
ProducentXiaomi
ModelMi Power Strip 6 Sockets / 3 USB Ports
UdstyrSmart home
UdstyrStikdåse
UdstyrStikkontakt
Længde1,8 m
Højde27 mm
Bredde88,3 mm
Teknik10A
Hun porten6 alm. universelle stik der blandt andet virker til EU strøm stik
Hun portenUSB 2.0 stik
Kapacitet6 alm. stik og 3 USB indgange

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar