Xiaomi Smart plug (ZigBee)

Bruger dine ting strøm mens du ikke er hjemme. Eller vil du gerne kunne tjekke om du slukkede for strygejernet? Med denne smarte kontakt, kan du fra din iPhone/Android tjekke om den er tændt/slukket samt følge med i strømforbruget. Lige meget hvor du befinder dig, kan du slukke eller tænde for kontakten på farten.


Dette produkt kræver Multifunktional Gateway produktet

3.7 ud af 5 // 3 anmeldelser.

#1059
179,00 kr

179

ca.

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Når det kommer til intelligente hjem, så ligger Xiaomi i front med deres Smart Home System. Via forskellige enheder, giver Xiaomi dig muligheden for at kontrollere dit selv når du ikke er der. Men enhederne kan også interagere og det er derfor dit hjem bliver intelligent.

En af deres enheder er denne Smart Plug. Kort sagt, er det et stik, som du sætter mellem din stikkontakt og det apparat som skal sættes til. Du kan derfra tilslutte den til dit wifi og den vil altid være i kontakt med det store net, som gør at du derfra kan holde øje med om kontakten er tændt eller slukket. Og faktisk også tænde eller slukke for kontakten selvom du ikke er i nærheden af den.

Endnu en smart feature ved denne Smart Plug er at den også holder øje med hvor meget strøm du forbruger. Du kan derfor bruge den som el-spion til at finde ud af hvilke af dine apparater i hjemmet, som sluger mest strøm. Ved at holde øje med dit el-forbrug kan du hurtigt se hvilke syndere du skal være mere opmærksomme på at slukke for. Det vil på sigt give dig en besparelse på elregningen.

Det smarte ved ZigBee systemet, er at den fungerer som et mindre område netværk. Det vil altså sige, at selvom dit wifi måske skulle gå ned, så har du stadig adgang til kontakten og de enheder, som er på den lokale netværk, fungerer og kommunikerer fortsat. Du mister derfor ikke kontrollen eller muligheden for at styre dit hjem, bare fordi internettet tager sig en pause.

Der medfølger en adapter til europæiske stikkontakter.
Denne adapter kræver at du også har Xiaomi GatewayKompatibilitet

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia

App Store

App Store

Google Play

Google Play

Google Assistant

Google Home

HomeKit

Apple HomeKit

If this then that

IFTTT

Amazon Alexa

Amazon Alexa

Produktinformation

Mærke Xiaomi
Varenr#1059
EAN nummer

6970244522818

Returret 300 dages returret
ModelCA1001
UdstyrStikkontakt
UdstyrSmart home
Højde57
Bredde40
Dybde31
Vægt63.5 g
TeknikMax output på 2200W 10A
MedfølgerAmerikansk til europæisk adapter. Manual på dansk medfølger ikke.
Trådløse forbindelserZigBee
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Tilbehør / relateret

Anmeldelser★★★★☆

3.67 ud af 5 // baseret på 3 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar