Xiaomi Smart Plug med WI-FI

Med Denne smart plug fra Xiaomi kan man styre den via en App vha. WI-FI. Der medfølger en dansk/europæisk adapter, så den passer stikkontakterne i dit hjem. 

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#1063


189,00 kr

ca. 1 - 2 dages levering

af varen på lager


  1 dags levering
  300 dages returret
  Mulighed for afhentning
  50.000 danskere bruger os

  Få helt styr på, hvilke apparater der er tændt i dit hjem. Ved hjælp af denne tilføjelse til dine stikkontakter, kan du tænde og slukke for dem uanset hvor du befinder dig.

  Xiaomi sætter nye standarder for, hvordan du interagerer med dit hjem. For hvis du er en af de typer, som ofte glemmer om du har fået slukket for det du nu skulle inden du tog afsted hjemmefra, eller om du bare bekymrer dig om det, så kommer Xiaomi dig til undsætning.

  Ved at sætte denne Xiaomi Smart Plug mellem stikkontakten og eksempelvis dit fjernsyn, vil du lynhurtigt kunne tjekke, via din telefon, om du fik slukket inden du tog afsted hjemmefra. Skulle du have været for hurtig ude af døren kan du fra din smartphone slukke for kontakten, uanset hvor i verden du skulle befinde dig.

  Måden det fungerer på, er at du kobler denne Smart Plug til dit Wi-Fi og den vil derefter kunne kommunikere med den tilhørende app, på din smartphone. Fra denne app, kan du så vælge om din stikkontakt skal være tændt eller slukket. Denne løsning er derfor en nem og ligetil måde at få bedre styr på elforbruget i dit hjem.

  Xiaomi kommer hele tiden med nye udvidelser til deres Smart Home System og det kommer selvfølgelig sig som forbruger til gode. Ved at starte din Smart Home System nu, så vil det være nemmere for dig senere hen at udvide og justere dit hjem efter lige netop dine behov.

  Kompatibilitet

  Xiaomi Mijia

  Xiaomi Mijia

  App Store

  App Store

  Google Play

  Google Play

  Google Assistant

  Google Home

  HomeKit

  Apple HomeKit

  If this then that

  IFTTT

  Amazon Alexa

  Amazon Alexa

  Produktinformation

  • Mærke:

   Xiaomi

  • Varenr:

   #1063

  • EAN nummer:

   6954176843319

  • Returret:

   300 dages returret

  • Producent:

   Xiaomi

  • Udstyr:

   Stikkontakt

   Smart home

  • Medfølger:

   Amerikansk til europæisk adapter. Manual på dansk medfølger ikke.

  • Trådløse forbindelser:

   WI-FI

  Anmeldelser  ☆☆☆☆☆

  0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
  Anmeldelser af


  Spørgsmål & svar

   Ang adapter, er der 2 adaptere med 1 til vægen og 1 til den danske stik/ledning ?

   Den kræver kun en enkelt adapter, fordi stikket i Xiaomi Smart Plug med WI-FI er et universelt stik der både understøtter EU, AUS og US stik.