Xiaomi Mijia Honeywell Smart røgalarm

Røgalarmen fra Xiaomi er ikke som andre røgalarmer. Denne smart røgalarm hyler ligeså vildt som normale alarmer, men samtidig sender den notifikationer til din telefon, så du hurtigt kan reagere på arlarmen og endda selvom du ikke er hjemme.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#1124


349,00 kr

349

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Alle hjem har brug for en røgalarm og det er en af de mest vigtige sikkerhedsforanstaltninger man kan tage sig i sit hjem for at beskytte dig selv og din familie. Selv om det bedste scenarie er at den i sin levetid kun får lov at lave larm når man dummer sig i køkkenet, så er det stadig virkeligt vigtigt at have en røgalarm hængende i tilfælde af at uheldet er ude.

Funktionen af en røgalarm er at gøre dig opmærksom på at der er noget, om det ikke burde være i dit hjem. Så kan du enten gøre noget ved det eller skynde dig at komme afsted i sikkerhed. Men hvad hvis røgalarmen går af og du ikke er hjemme? Så kan du ikke gøre noget for at stoppe årsagen til røgen og i værste tilfælde risikerer du at komme hjem når det er alt for sent.

Xiaomi er kendt for at levere smartenheder til dit hjem, som er med til at gøre din hverdag lettere og mere intelligent, ved at have skabt et system, hvor de forskellige enheder kommunikerer på tværs af funktion. Det hele styres smart og hurtigt fra en app, hvor du har oversigt over alle dine enheder.

Denne røgalarm passer sammen med denne app, og du vil få en notifikation på din smartphone, hvis der skulle blive registreret røg i hjemmet mens du ikke er hjemme. Du vil derfor lynhurtigt kunne reagere på alarmen.

Alt efter hvordan du sætter din røgalarm op og hvilke andre enheder du har i dit hjem, så er der også flere muligheder for at blive opmærksom på hvad der sker i dit hjem, mens du er der. Sætter du den op, så den bare fungerer med din gateway, så vil der lyde en alarm fra både din gateway og din røgalarm når der opdages røg i hjemmet. Har du nogle af Xiaomis Yeelight pærer eller andre af deres enheder, kan du også indstille, så de alle bliver aktiveret i det øjeblik, at røgalarmen går i gang, så der ikke bare er en alarm, som går i gang, men der også er en visuel respons på røgen.

Opsætningen er ganske enkel, når du først har din gateway sat op til dit WiFi. Når du har fået batteri i din røgalarm og tændt den, så vil du skulle tilkoble den til din gateway og derefter vil den så blive synlig på den tilhørende app, på din smartphone. Herfra kan du så nemt indstille og holde øje med din røgalarm.

Kompatibilitet

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia

App Store

App Store

Google Play

Google Play

Google Assistant

Google Home

HomeKit

Apple HomeKit

If this then that

IFTTT

Amazon Alexa

Amazon Alexa

Produktinformation

Mærke Xiaomi
Varenr#1124
Returret 300 dages returret
ModelXiaomi Mijia Honeywell Smart Fire Alarm Smoke Detector Alarm
UdstyrAlarm
UdstyrSmart home
UdstyrSundhed
Diameter9 cm
Dybde3,6 cm
Vægt~100g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KompatibilitetMijia, Virker med iOS og Android igennem Xiaomi Mi Home app.
MaterialerHård hvid plastik, god kvalitet.
Trådløse forbindelserZigBee til forbindelse af Gateway
FCC certifikatJa

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar