Xiaomi bevægelses sensor

Denne sensor er super smart. Du kan placerer den i døren, i vinduet eller andre ting som kan åbnes. Det er især smart hvis du vil have en notifikation når nogen åbner en dør eller et vindue. Har du andre smarthome apparater kan denne sensor højst sandsynligt snakke sammen og så bliver det pludselig sjovt med de mange muligheder man får!

Denne sensor kræver at du også har en Xiaomi Gateway

5 ud af 5 // 1 anmeldelser.

#1092


149,00 kr

149

1 - 2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Xiaomi Smart Home system gør dit hjem intelligent og du får mulighed for at styre dit hjem, når du ikke er hjemme og holde øje med om der skulle ske noget i dit hjem, selv når du er på farten. Et Smart Home System giver dig helt nye muligheder for at interagere med dit hjem og gøre din hverdag nemmere.

Et godt eksempel på hvordan dit hjem kan gøres mere smart, er med en bevægelsessensor som bl.a. kan snakke sammen med dine andre Xiaomi Smart Home enheder. Kommunikationen mellem de forskellige enheder foregår ved hjælp af Wi-Fi og de er alle tilkoblet en main gateway, som sørger for at enhederne er tilsluttede.

Når du kobler din bevægelsessensor til netværket, vil den automatisk dukke op i den tilhørende app. Fra app’en kan du så styre hvilken reaktion der skal være når bevægelsessensoren aktiveres. Måske du vil have den til at komme med en notifikation på din telefon, så du kan holde øje med om der er nogen, som trænger ind i dit hjem uden du er hjemme. Du kan også sætte den op som en mere direkte tyverialarm, så hvis der kommer ubudne gæster mens du ikke er hjemme, så vil der lyde en alarm fra fra højtaleren, som sidder i din main gateway, som forhåbentlig er nok til at skræmme ubudne gæster væk.

Der er selvfølgelig også langt mere hyggelige funktioner. Du kan også koble din Xiaomi Smart Home Bevægelsessensor sammen med eks. en Xiaomi Smart Plug, så lyset i stuen tænder, når du går ind af hoveddøren.

Xiaomi har udviklet rigtigt mange enheder, som alle kan kobles til din main gateway og styres fra din smartphone. Du kan have op til 30 enheder pr. gateway, så der er altså rig mulighed for at have alle mulige funktioner og kombinationer tilsluttet dit hjem, så det hele bliver lidt mere intelligent og smart. Alle enhederne er lavet i et enkelt og strømlinet design, så de ikke råber på opmærksomhed, men bare blender ind i din indretning.

App’en har et dejligt nemt interface, som gør det nemt at finde rundt i de forskellige enheder og styre deres funktion fra din smartphone, også når du ikke er hjemme. Det vil altså sige, at du kan holde øje med om du nu også fik husket at tænde for din alarm, selv når du er taget afsted på arbejde. Fik du det ikke gjort, er det super simpelt at gøre fra din telefon.

Kompatibilitet

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia

App Store

App Store

Google Play

Google Play

Google Assistant

Google Home

HomeKit

Apple HomeKit

If this then that

IFTTT

Amazon Alexa

Amazon Alexa

Produktinformation

Mærke Xiaomi
Varenr#1092
Returret 300 dages returret
Model nrCA1001
UdstyrSmart home
UdstyrSmart sensor
Højde34mm
Bredde30mm
Dybde30 mm
Vægt18 g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
MedfølgerBatteri type: CR2450
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

5 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar