VOCOlinc L1 smart LED farve pære med Homekit

Denne VOCOlinc smartpære er super smart og kan styres igennem VOCOlinc's app, igennem Homekit, igennem Alexa eller google assistant, hvor du kan styre intensiteten, farverne og varmen af farven i LED pæren. Derudover kan du også sætte den til at tænde og slukke på bestemte tidspunker eller situationer.

5 ud af 5 // 3 anmeldelser.

#417-1


239,00 kr

239

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Sæt stemningen med Vocolink smart LED pære der gør det muligt at skifte farven i rummet, justere lyset trådløst eller med stemmestyring og sætte timers.

 Hvis du er i gang med at sætte dit hjem op med diverse smart-home produkter, eller hvis du bare godt kunne tænke dig at kunne indstille farven på dit lys, så er denne pære måske noget for dig. Pæren er kompatibel med Siri (HomeKit), Alexa og Google Assistant, hvilket er de mest almindelige Smart Home assistenter. Farvespændet går fra 2400K-5300K hvorimellem 16 millioner farver kan vælges - derfor kan den perfekte belysning til enhver situation findes. Pæren kan også styres fra en app, hvis man ikke har en Smart Home Assistent. Pæren er energisparende med en levetid på 25.000 timer og har en lysvinkel på 220 grader.

Hverdagen bliver lidt mere interessant med muligheden for at indstille lyset til enhver lejlighed. Om morgenen kan Vocolink LED pæren indstilles til at udsende et varmere og mere afdæmpet lys, så det ikke er helt så hårdt at vågne. Desuden behøver man ikke at rejse sig for at slukke eller tænde lyset, man kan nøjes med et klik på sin smartphone eller bruge stemmestyring. Til festen kan stemningen nemt sættes med de mange forskellige lys-indstillinger.

Tager man hjemmefra og glemmer at slukke lyset, behøver man ikke ærgre sig – lyset kan slukkes med et tryk på sin smartphone. Har man en fast rutine, kan man altid indstille timers på sit lys, så det slukker automatisk når man kører, og tænder når man vender tilbage. Hvis man er på ferie og ønsker at få det se ud som om der er nogen hjemme, kan lyset nemt indstilles til at lyse op et par gange om aftenen – hvilket kan give mere ro på ferien.

Hvis man ikke ejer en Google Home, Amazon Alexa eller en HomePod, kan man sagtens bruge pæren alligevel, så længe man har en smartphone og Wi-Fi. Alt det kræver er, at appen LinkWise downloades, så pæren kan styres fra telefonen. Igennem appen kan lysstyrken indstilles, farven kan ændres, der kan sættes timers, eller tændes og slukkes for lyset, til hver en tid. Appen kan downloades både til iOS og Android. Pæren kræver hverken bridge eller hub – kun Wi-Fi.

Hvis internettet nu skulle stå af, så kommer man ikke til at stå helt i mørket. Pæren kan nemlig bruges som en standard pære uden Wi-Fi, så der stadig er almindeligt hvidt lys indtil internettet vender tilbage.

Kompatibilitet

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia

App Store

App Store

Google Play

Google Play

Google Assistant

Google Home

HomeKit

Apple HomeKit

If this then that

IFTTT

Amazon Alexa

Amazon Alexa

Produktinformation

Mærke VOCOlinc
Varenr#417-1
EAN nummer

6970138660657

Returret 300 dages returret
UdstyrPærer
UdstyrSmart home
Højde11,4 cm
Diameter6 cm
Vægtemballage 205g
Produktgaranti1 års producentgaranti fra producenten og 2 års reklamationsret.
TeknikLuminous flux: 470 lumens. Beam angle: 220 degrees. Expected LED life: 22.8 years (25000 hours). Fatning: E26 / E27. Rated Power: 6W. LED color range: 16 million colors with cool to warm whites. Color temperature: 2400K - 5300K.
Trådløse forbindelserWI-FI med homekit, amazon Alexa eller Google assistant
CertifikaterDOE, ETL
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

5 ud af 5 // baseret på 3 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar