TaoTronics Sport Bluetooth in-ear headset med bøjler

Er du til kombinationen af sport og musik? Ofte kan den kombination desværre medfører et sæt ødelagte in-ear høretelefoner. Med disse høretelefoner fra TaoTronics undgår du dette, da de er designet præcist til den sporty person, der ønsker at høre musik på løbeturen eller i træningslokalet. Og i begge tilfælde, hvor risikoen er stor for at væsken trænger ind i høretelefoner.

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#BNDS01-TT-BH024


329,00 kr

329

Fragt starter fra 20 Kr
ca. 1-2 dages levering

af varen på lager


1-3 dages levering
14 dages returret
50.000 danskere bruger os

TaoTronics Sport Bluetooth in-ear headset med bøjler er som skabt til den aktive sportsudøver, med god stabilitet og holdbarhed. Med Bluetooth og bøjler der holder dit in-ear headset til iPhone fast, er du sikret musik til hele turen.

Når man er ude at løbe, så er det meget sjovere at kunne høre musik, radio eller podcasts mens man er afsted. Derfor er det fedt at have et in-ear headset til iPhone som dette, der giver mulighed for at høre lige hvad man har lyst til.

Da det er et in-ear headset til iPhone med bøjler, så betyder det at det ikke så let falder ud af ørerne, hvilket er super praktisk. Et almindeligt headset falder nemlig hurtigt ud når man er i bevægelse, så dette er en klar forbedring.

Med indbygget Bluetooth er det meget nemmere at bruge dette in-ear headset til iPhone, da man slipper for ledningen der kan komme i vejen når man bevæger sig. På den måde kan man også lettere beskytte ens iPhone mod vind og vejr når ledningen ikke skal være fremme.

Alt i alt er TaoTronics Sport Bluetooth in-ear headset med bøjler et super lækkert løbe headset til iPhone. Med alle de funktioner man skal bruge, et lækkert design og god holdbarhed er det et sikkert hit.

  • 8 timers spilletid
  • Batteri: Genopladeligt 120 mAh lithium batteri
  • Bluetooth 4.2 teknologi
  • IPX6 vand og svedafvisende
  • Indbygget mikrofon med CVC 6.0 noice reduction
  • Følger med i pakken: TaoTronics TT-BH024 Stereo bluetooth højttalere, micro USB kabel, 2 ekstra sæt hætter, opbevaringsetui og vejledning.

Produktinformation

Mærke TaoTronics
Varenr#BNDS01-TT-BH024
EAN nummer

6970651383637

Returret 14 dages returret
UdstyrHøretelefoner
LydkvalitetEkstremt god ★★★★★
Vægt18,14 g
Produktgaranti18 måneders garanti(1,5 år) og 2 års reklamationsret
TeknikIndbygget mikrofon med CVC 6.0 noice reduction.
Hun portenMicro USB
KompatibilitetBluetooth; virker med alle Mac's, iPad's, iPhone's og iPods som har Bluetooth. Det betyder i praksis alle Mac's, iPads og iPhones og alle iPod touchs. Da stort set alt fra Apple har Bluetooth.
BatteriBatteri: Genopladeligt 120 mAh lithium batteri. 8 timers spilletid.
Batteri opladningstidOpladningstid: ~90 minutter
MedfølgerTaoTronics TT-BH024 Stereo bluetooth højttalere, micro USB kabel, 2 ekstra sæt hætter, opbevaringsetui og vejledning.
Trådløse forbindelserBluetooth 4.2
Chipsætunderstøtter A2DP, AVRCP, HFP, HSP osv
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa
DoubleQualityTested certifikatJa

Tilbehør / relateret

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar