Fibaro Wall Plug Smartplug med Homekit

Smart strømstik, som gør, at du kan overvåge strømforbruget af apparatet tilsluttet i stikket samt styre alt fra telefonen.

  • Kompatibel med Apple HomeKit
  • Wi-Fi & bluetooth til trådløs kommunikation
  • Den Registrerer, om en elektrisk enhed er tilsluttet til den
  • Måler aktivt strømforbrug & energiforbrug
  • nem installation,
  • Indikerer tilstand og forbruget ved brug af LED-ring i farver
5 ud af 5 // 1 anmeldelser.

#524


529,00 kr

529

Gratis fragt
ca. 1 - 2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Fibaro Wall Plug Smartplug med Homekit giver dig en smart stikkontakt der kan en hel masse forskellige ting man aldrig havde troet en stikkontakt skulle kunne. I et lækkert design og med smart teknologi kan det være en rigtig god investering.

Denne smart stikkontakt er kompatibel med Apple Homekit, hvilket betyder at den kan forbindes til ens Homekit setup, så man kan styre den derigennem. På den måde kan med en stemmekommando slukke eller tænde for ens stikkontakt hvis man har lyst til det.

Desuden så kan den styres ved hjælp af en app på ens smartphone, så man altid kan følge med i forbrug, ligesom man altid kan tænde eller slukke som man har lyst til, hvilket kan være praktisk i ret mange forskellige tilfælde.

Med sådan en smart stikkontakt kan man nemt lave opsætninger i forskellige dele af huset, så man nemmere kan styre hvornår der er tændt eller slukket på forskellige tidspunkter, eller bare for at måle hvordan forbruget er for forskellige enheder.

Man kan spare ret meget i det lange løb ved at have en smart stikkontakt, da det bliver meget nemmere at holde øje med hvor meget man bruger og slukke efter behov, ligesom man helt sikkert kan lave opsætninger der automatisk slukker i bestemte intervaller.

I samme stil med så mange andre smart enheder, så bliver de mere effektive jo flere man har af dem, da man sikrer så bred en dækning som overhovedet muligt. Det er jo noget mere effektivt hvis man kan styre alle stikkontakterne i huset samtidigt i stedet for kun at kunne styre en.

Uanset om man gerne vil udvide ens smart home miljø derhjemme eller hvis man gerne vil starte et op, så er Fibaro Wall Plug Smartplug med Homekit et rigtig godt udgangspunkt, da den har mange funktioner der er relativt nemme at arbejde med.

Kompatibilitet

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia

App Store

App Store

Google Play

Google Play

Google Assistant

Google Home

HomeKit

Apple HomeKit

If this then that

IFTTT

Amazon Alexa

Amazon Alexa

Produktinformation

Mærke Fibaro
Varenr#524
EAN nummer

5905279987852

Returret 300 dages returret
ProducentElgato
UdstyrSmart home
UdstyrStikkontakt
Højde4,9 cm
Bredde4,9 cm
Dybde7,3 cm
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
Han portenNormalt EU strøm stik.
Kapacitetmax 11A - 2500W
Trådløse forbindelserBluetooth 4.0
FCC certifikatJa
CE certifikatJa

Anmeldelser★★★★★

5 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar