Smarthome starter pakke kit af Xiaomi Mijia

Denne startpakke er perfekt til dig, hvis du ønsker et smart home. Dette kit indeholder dør/vindue sensor, temperatur og fugtighedsmåler, trykknap, bevægelsessensor og en gateway der står for kontakten mellem overnævnte enheder og din telefon.

Det er nemt at sætte op og en rigtig god måde at komme igang med at gøre sit hjem intelligent.

4.3 ud af 5 // 7 anmeldelser.

#1046


599,00 kr

599

Gratis fragt
1 - 2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Hvis du er klar til at tage et skridt ind i fremtiden, så er det her den perfekte start. Et Xiaomi Smart Home System Starter Kit, giver dig nemlig alt hvad du har brug for at komme i gang med at gøre dit hjem lidt mere intelligent.

Systemet fungerer på den måde, at du sætter forskellige sensorer op, som så kan kommunikere og reagere alt efter hvordan du indstiller dem. Det hele styres fra en app, du nemt kan downloade uanset om du har iPhone eller Android telefon.

Til dette kit hører der:

Dør/vindues sensor: Denne sensor gør det muligt for dig, at holde øje med om døre eller vinduer bliver åbnet når du ikke er hjemme. Ved at indstille den så den kommunikerer med den medfølgende gateway, kan dette system eksempelvis fungere som en alarm. Hvis en dør eller et vindue bliver åbnet mens du har systemet aktiveret, vil der således lyde en hyletone i dit hjem og du vil få en besked på telefonen.

Temperatur og fugtighedsmåler: Sæt din egen lille vejrstation op og tjek hurtigt på din telefon, hvordan dagens påklædning skal være.

Trykknap: Med en trykknap tilkoblet dit system, er du i stand til at starte eller afslutte en handling hos en af de andre systemer. Dette kan arbejde sammen med nogle af de andre enheder, eksempelvis ed det nævnte alarmsystem, så du tænder og slutter denne sikring med et enkelt tryk på denne trykknap.

Bevægelsessensor: Der er flere muligheder med denne bevægelsessensor. To åbenlyse er at få den til at kommunikere med dit alarmsystem eller at få en lampe til at reagere på bevægelse.

Og gateway: For at hele systemet skal kunne kommunikere, er denne gateway essentiel. Det er den, der sørger for at dine enheder er forbundne og kommunikerer. Udover at være et mothership for alle dine Xiaomi Home System enheder, fungerer den i sig selv både som natlys og højtaler.

Dette starter kit, giver dig alle muligheder for at afprøve systemet og du kan nemt udvide, når du har fået styr på dit starter kit og har fået smag for, hvad det vil sige at have et intelligent hjem.

Systemet har et strømlinet design, som passer ind i fremtidens hjem. Udvidelsesmulighederne er mange og kombinationsmulighederne er nærmest uendelige. Xiaomi ligger i front når det kommer til intelligente løsninger til dit hjem og de bliver ved med at komme op med nye løsninger, som gør din hverdag nemmere.

Kompatibilitet

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia

App Store

App Store

Google Play

Google Play

Google Assistant

Google Home

HomeKit

Apple HomeKit

If this then that

IFTTT

Amazon Alexa

Amazon Alexa

Produktinformation

Mærke Xiaomi
Varenr#1046
Returret 300 dages returret
ProducentXiaomi
ModelXiaomi multi-functioanl gateway: DGNWG02LM Bevægelsessensor: RTCGQ01LM Dør og vindue sensor: MCCGQ01LM Trådløs kontakt: WXKG01LM Temperatur og fugtighedsmåler: WSDCGQ01LM
UdstyrSmart home
UdstyrSmart sensor
Udstyrgateway
UdstyrStikkontakt
UdstyrSundhed
Længde80mm
Højde80mm
Dybde80mm
Vægt128g
ProduktgarantiNormal dansk Garanti og reklamationsret, med 6 måneder på batterier.
KvalitetGod, høj kvalitet.
KompatibilitetMijia, Virker med iOS og Android igennem Xiaomi Mi Home app.
MaterialerHård hvid plastik
MedfølgerCelle batteri: CR2450 Celle batteri: CR1632 Celle batteri: CR2032 Celle batteri: CR1632 Amerikansk strøm adapter til europæisk stik medfølger til Gateway
Trådløse forbindelserXiaomi multi-functioanl gateway har 2.4GHz Wifi, ZigBee / internet radio broadcast
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Tilbehør / relateret

Anmeldelser★★★★☆

4.29 ud af 5 // baseret på 7 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar