🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 5 ÅRS FØDSELSDAG - VILDE TILBUD HER 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰

Smart home starter kit af Xiaomi

Vil du gerne gøre dit hjem mere smart og intelligent? Med denne start pakke fra Xiaomi får du alt det en nybegynder skal bruge til sit smarthjem. Du får en dør/vindue sensor, temperatur og fugtighedsmåler, trykknap, bevægelsessensor og en gateway som står for kontakten mellem disse enheder og din telefon.

Setup og installation er super enkelt. Vi har det selv på vores kontor og elsker det!

3 ud af 5 // 2 anmeldelser.

1046

499,00 kr

Gratis fragt

1 - 2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
40.000 danskere bruger os

Få sat ordentligt i gang med at gøre dit hjem mere intelligent med et starterkit fra Xiaomi. Med et starterkit som dette, vil du have alle de nødvendige dele til at få en god start på en nemmere hverdag. Sættet indeholder dør/vindues sensor, fugtighedsmåler, trykknap, højtaler, bevægelsessensor og en gateway, som sørger for at det hele kommunikerer, som det skal.

Med en app, som er nem at hente og navigere rundt i, kan du selv bestemme hvordan systemet skal kommunikere og styres. Det er også her, du får beskeder direkte på telefonen om hvis der sker noget i dit hjem. Fra app’en har du også mulighed for at styre systemet selvom du ikke er i hjemmet.

Dette starterkit, er den perfekte introduktion til Xiaomis Smart Home System. Med de enheder som medfølger, får du lynhurtigt en fornemmelse af hvordan systemet fungerer og hvordan de forskellige enheder kan kombineres og arbejde sammen. Når du har styr på dette start kit, findes der et væld af muligheder for at udvide dit system.

Uanset hvilke enheder du vælger at udvide med, så kommunikerer de alle gennem den gateway, som følger med dette kit. Du kan tilføje op til 30 enheder pr. gateway, så der er god plads til at udvide din samling og på sigt gøre dit hjem mere og mere intelligent. Gateway’en er udstyret med lys og højtaler, så den i sig selv kan fungere som enten natlampe eller radio.

Hele herligheden har et lækkert og minimalistisk design, som passer perfekt ind i det innovative og intelligente hjem.

Kompatibilitet

mijia_non_retina

Xiaomi Mijia

mijia_non_retina

App Store

mijia_non_retina

Google Play

mijia_non_retina

Google Home

mijia_non_retina

Apple HomeKit

mijia_non_retina

Samsung Smarthings

Produkt information

Mærke Xiaomi
Varenr#1046
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
ProducentXiaomi
ModelXiaomi multi-functioanl gateway: DGNWG02LM Bevægelsessensor: RTCGQ01LM Dør og vindue sensor: MCCGQ01LM Trådløs kontakt: WXKG01LM Temperatur og fugtighedsmåler: WSDCGQ01LM
Længde80mm
Højde80mm
Dybde80mm
Vægt128g
ProduktgarantiNormal dansk Garanti og reklamationsret, med 6 måneder på batterier.
KvalitetGod, høj kvalitet.
KompatibilitetMijia, Virker med iOS og Android igennem Xiaomi Mi Home app.
MaterialerHård hvid plastik
MedfølgerCelle batteri: CR2450 Celle batteri: CR1632 Celle batteri: CR2032 Celle batteri: CR1632 Amerikansk strøm adapter til europæisk stik medfølger til Gateway
Trådløse forbindelserXiaomi multi-functioanl gateway har 2.4GHz Wifi, ZigBee / internet radio broadcast
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Tilbehør / relateret

Spørgsmål og svar

Anmeldelser★★★☆☆

3 ud af 5 // baseret på 2 anmeldelser
Anmeldelser af