SKYND DIG!  🎁 JANUARUDSALG  OP TIL 60%

Hvad er Xiaomi Gateway Hub?

Xiaomi's Gateway, eller hub, er en enhed som står for forbindelsen mellem din telefon og dine smarthome enheder fra Xiaomi eller Aqara.
Da Xiaomi og Aqara's og generelt de fleste smart hjem enheder ikke kører på Wi-Fi skal man bruge noget som forbinder dem til Wi-Fi og det er her at en Gateway/hub kommer ind.

De fleste enheder kører på det som hedder Zigbee eller Z-wave da de kræver mindre strøm og dermed kan dine smart home enheder for det meste klare sig med et meget lille batteri. 

Mange producenter, heriblandt Xiaomi og Aqara, vælger at give deres Gateway flere funktioner med blandt andet en lys-ring indbygget, som kan bruges til fx et behageligt natlys. Derudover har den indbygget højtaler, så man kan bruge den som en simpel alarm. Fx hvis du sætter alarmen til, og din dør åbnes (med dør sensor), vil den afspille en alarm lyd.


PAGE CACHE - INFOS
Page generation
Cache type
Can be cachedtrue
Server cache timeout1 day(s)
Browser cache duration60 minute(s)
Controllercms
CurrencyDanske kroner
Country-
CountryDanmark
Pseudo URLhttp://mackabler.dk/sider/hvad-er-xiaomi-gateway-hub-125?pc_cur=1&pc_groups=1&pc_ctry2=DK-20&pc_dev=1&specifics=
Pseudo URL (after)http://mackabler.dk/sider/hvad-er-xiaomi-gateway-hub-125?pc_cur=1&pc_groups=1&pc_ctry2=DK-20&pc_dev=1&specifics=
GroupsVisitor,
Groups in cookie
Default group in cookie
From cache1
PerformancesServer cache used 0 times and built 1 times => 0.0%