Filtrer produkter

Udstyr
Kategori
Pris
kr kr
iPhone
Filter

Twelve South

1 produkter

På denne side findes vores lækre udvalg fra producenten Twelve South som er et nytænkende firma med produkter der afspejler denne mentalitet. De laver eksklusivt produkter til Apple enheder, så du får specifikke produkter med et klart formål.

Mere
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Varer fra - Twelve South

På denne side findes vores lækre udvalg fra producenten Twelve South som er et nytænkende firma med produkter der afspejler denne mentalitet. De laver eksklusivt produkter til Apple enheder, så hvis man gerne vil have noget specifikt til ens iPhone eller Mac kan du se her.


Twelve South er startet op så sent som i 2009 hvor et gift par besluttede sig for at starte en virksomhed der ville lave produkter til Apple der var i lige så lækker en stil som Apples egne produkter var. Siden da der de kun vokset sig større og har nu 20 folk i South Carolina ansat.


Hvis du leder efter et lækkert stykke luksus tilbehør til din Apple enhed så er du kommet til den helt rigtige side. Her har vi nemlig alt fra vores USA baserede producent Twelve South, der laver stærke premium brand produkter der er specifikt designet til alle dine Apple enheder.


Deres fokus er på at være nytænkende, da deres mission er at lave tilbehør til Apple der er i mindst lige så stærk en stil som Apples egne. Derfor kan man finde mange accessories her på siden der skiller sig ud fra hvad man ellers vil finde fra de fleste andre producenter med tilbehør.


Deres måde at gøre det på er ved at lave linjer, som deres BookBook linje eller deres Journal linje for at komme med eksempler, der giver en generel design stil, som så bliver projekteret og produceret i en variation der passer til alle forskellige modeller, men stadig er unikke hver især.


Dermed garanterer de at hvert produkt i disse linjer skiller sig ud fra andre, og endda med målsætningen om at skille sig ud fra hinanden. Det giver dig på den måde en stil der ikke kan findes andre steder, som kan være helt din egen efter hvordan du gerne vil have den skal være.


På trods af deres fokus på den lækre stil, så formår de stadig at lave produkter der er meget anvendelige, så man ikke mister de praktiske fordele ved at bruge dem. Dermed kan man med de fleste slags finde mange forskellige måder at bruge dem på, uanset hvilket produkt det er.


Derudover så dækker Twelve South bredt, da de ihærdigt prøver at lave tilbehør til alle Apples enheder, om så det er iPhone, iPad, Macbook eller Apple Watch. De har sågar tilbehør som ikke er direkte relateret til produkter på den måde, som lys, standere eller andre ting i denne stil.


På trods af deres brede dækning og de unikke produkter de formår at skabe, så holder Twelve South sig i en lille størrelse og foretrækker at gøre det på den måde. Det giver dem mulighed for at holde sig til deres oprindelige mission og blive ved med at levere på det niveau de gerne vil.


Når det kommer til niveau, så sætter de også standarden højt, med materialer i høj kvalitet og et design der er veludført. Dette bringer dem op i klassen for premium tilbehør og dette afspejles i prisen på deres produkter, som er i den høje ende i forhold til mange andre på markedet.


Men netop grundet den høje kvalitet, så formår de at lykkedes på trods af prisen alligevel, og har efterhånden spredt sig til over 100 lande i verden. De forventer kun at nå længere endnu, så der er tydeligvis et marked for deres mission at kunne udfolde sig i, hvilket vi gerne følger med i.


Derfor har vi samlet mange af deres produkter her på siden, som vi mener alle formår at bidrage noget til de respektive enheder der tilhører. De har en anderledes karakter end hvad de andre producenter repræsenterer og formår dermed at udfylde en ny niche som passer rigtig godt ind.