Philips Hue White-startsæt A60 E27 med homekit

Med 2x pære og en basestation. 

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#A001


599,00 kr

599

Gratis fragt
1 - 2 dages levering

af varen på fjernlager


2-4 dages levering
Sendes med PostNord
14 dages returret
50.000 danskere bruger os

Hvis du er træt af at der i dit hjem kun er én bestemt funktion af dine lamper, så er Philips Hue svaret på dine problemer. Lys er meget mere end bare en praktisk ting, så man kan se hvad man laver. Lys er med til at skabe stemning. For meget lys kan ødelægge hyggen, og for lidt lys kan sætte en stopper for produktiviteten. Det handler derfor om at finde en balancegang, som er optimal for dig og dine behov.

Philips Hue er en løsning, hvor du med en app eller din dimming switch, kan kontrollere lige præcis hvilken slags lys du vil have omkring dig. Ikke nok med at du får lov at bestemme hvilken lysstyrke der skal være, så kan du også vælge hvilken temperatur dit lys skal lyse med. Disse funktioner er bygget ind i en enkelt pære med en E27 fatning, så du kan nemt kan skifte fra dine gamle pærer og begynde at bruge dine Philips Hue pærer.

Denne Philips Hue startpakke indeholder alt du skal bruge for at kunne styre stemningen i dit hjem. Du får hele 3 pærer, en dimming switch og det man kalder en bridge. De 3 pærer og din medfølgende dimming switch tilsluttes din bridge, så alle delene er koblet sammen og kan derfor styres. Vil du styre dine lys fra den tilhørende app, så er dette selvfølgelig også en mulighed. Du kan derfor tænde, slukke og dæmpe lyset uden at skulle rejse dig fra sofaen.

I Philips Hue serien, findes der også pærer, som kan skifte mellem farverne, så du kan få lys i lige præcis de nuancer du har lyst til. Gør du brug af disse pærer, kan du skabe en helt unik stemning i dit hjem på en let og hurtig måde.

Alle pærer i Philips Hue serien kan tilsluttes det samme system og hver på hver bridge, kan du tilslutte op til 50 pærer. Der er altså rig mulighed for at eksperimentere med lys i dit hjem, om du så vælger at gå White Ambience vejen eller om du vil lege med de forskellige farver.

Noget der er vigtigt at vide om Philips Hue, er at deres bridge skal tilsluttes via en ledning til din router. Dine pærer, dimmer switches og bridge snakker nemlig sammen gennem dit WiFi. Så rækkevidden af hvor du kan bruge dine pærer, er altså samme rækkevidde som dit internet. Med flere end 50 pærer er du ydermere nødt til at have et sekundært system op at køre, da du kun har mulighed for at sætte ét system op ad gangen som kan snakke sammen. Men de færreste husholdninger har behov for mere end 50 regulerbar pærer, så det burde ikke være et problem.

Kompatibilitet

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia

App Store

App Store

Google Play

Google Play

Google Assistant

Google Home

HomeKit

Apple HomeKit

If this then that

IFTTT

Amazon Alexa

Amazon Alexa

Produktinformation

Mærke Philips
Varenr#A001
EAN nummer

8718696648582

Returret 14 dages returret
UdstyrPærer
UdstyrSmart home
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar