Case Logic PC Sleeve Pc/iPad 7-10" Black Fits alle iPad's - Sort

vare nr.: #SE01-LNEO10

Case Logic PC Sleeve Pc/iPad 7-10" Black Fits alle iPad's - Sort

Vis alle billeder

Case Logic PC Sleeve Pc/iPad 7-10" Black Fits alle iPad's - Sort

vare nr.: #SE01-LNEO10

    39,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Produktbeskrivelse: Enestående ydeevne og pålidelighed

    Når det kommer til at vælge det rette produkt, er det vigtigt at tage højde for både kvalitet og ydeevne. Med denne vare får du netop det - en højtydende løsning, der er designet til at imødekomme dine behov og forventninger. Med en imponerende 2 års producentgaranti fra producenten, kan du være sikker på, at du investerer i et produkt, der er bygget til at holde.

    Funktionalitet og brugervenlighed

    Dette produkt er udviklet med henblik på at gøre det nemt og bekvemt for dig at bruge. Det er designet med en række funktioner, der gør det enkelt at betjene og tilpasse efter dine præferencer. Med en intuitiv brugergrænseflade og en række indstillingsmuligheder, kan du nemt tilpasse produktet til dine specifikke behov og krav.

    Holdbarhed og lang levetid

    Udover den imponerende 2 års producentgaranti, er dette produkt også designet med holdbarhed og lang levetid for øje. Materialerne og komponenterne er nøje udvalgt for at sikre, at produktet kan modstå daglig brug og slid. Dette betyder, at du kan stole på, at produktet vil holde i lang tid og fortsætte med at levere den ydeevne og kvalitet, du forventer.

    Tekniske specifikationer og avancerede funktioner

    Dette produkt er udstyret med en række tekniske specifikationer og avancerede funktioner, der gør det til et fremragende valg for dem, der søger en højtydende løsning. Disse specifikationer og funktioner inkluderer, men er ikke begrænset til, en række forskellige indstillingsmuligheder, der gør det muligt for dig at tilpasse produktet efter dine præferencer og krav.

    Sikkerhed og pålidelighed

    Sikkerhed og pålidelighed er to af de vigtigste faktorer, når det kommer til at vælge et produkt. Med denne vare kan du være sikker på, at du får et produkt, der er designet med din sikkerhed og pålidelighed i tankerne. Den 2 års producentgaranti er et klart bevis på producentens tillid til produktets kvalitet og holdbarhed.

    Sammenfattende er dette produkt et fremragende valg for dem, der søger en højtydende, pålidelig og holdbar løsning. Med en imponerende 2 års producentgaranti og en række avancerede funktioner og specifikationer, kan du være sikker på, at du investerer i et produkt, der er designet til at imødekomme dine behov og forventninger.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-LNEO10

    • EAN nummer:

      85854170970

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar