Case Logic PC Sleeve 14" - Sort

vare nr.: #SE01-3201354

Case Logic PC Sleeve 14" - Sort

Vis alle billeder

Case Logic PC Sleeve 14" - Sort

vare nr.: #SE01-3201354

    349,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Sikker og stilfuld beskyttelse til din bærbare computer med dette eksklusive sleeve

    Dette førsteklasses sleeve er designet til at beskytte din laptop eller MacBook med en skærmstørrelse på op til 13,3 tommer. Med sin formtilpassede konstruktion og nøje udvalgte materialer er dette sleeve den ideelle løsning for dem, der ønsker at beskytte deres enhed uden at gå på kompromis med stil og kvalitet.

    Den præcise pasform sikrer, at din bærbare computer er godt beskyttet og nem at transportere. Det unikke design omfatter en sømløs indpakning af Impact Foam™ polstring, der giver optimal beskyttelse fra top til bund. Dette avancerede materiale er både stødabsorberende og holdbart, hvilket betyder, at din enhed er beskyttet mod stød, ridser og andre skader, der kan opstå under daglig brug.

    Sleeveets ydre er fremstillet af et vævet stof, der tilføjer en diskret tekstur til det enkle og elegante design. Dette materiale er ikke kun smukt at se på, men også slidstærkt og modstandsdygtigt over for pletter og slid. Det sofistikerede udseende gør dette sleeve til et perfekt valg for både professionelle og studerende, der ønsker at beskytte deres bærbare computer med stil.

    Det slanke etui er designet til at beskytte din enhed både alene og i kombination med din foretrukne taske. Dette betyder, at du kan bære din bærbare computer sikkert og bekvemt, uanset om du er på vej til kontoret, skolen eller et møde. Med dette sleeve kan du være sikker på, at din enhed er godt beskyttet, uanset hvor du befinder dig.

    Som en ekstra fordel kommer dette sleeve med en 2-års producentgaranti fra producenten. Dette giver dig ro i sindet og sikrer, at du får et kvalitetsprodukt, der er designet til at holde. Med denne garanti kan du være sikker på, at du investerer i et produkt, der er skabt med fokus på både funktionalitet og holdbarhed.

    Sammenfattende er dette eksklusive sleeve den perfekte løsning for dem, der ønsker at beskytte deres laptop eller MacBook med en skærmstørrelse på op til 13,3 tommer. Med sin formtilpassede pasform, avancerede Impact Foam™ polstring og sofistikerede design er dette sleeve en investering i både sikkerhed og stil.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-3201354

    • EAN nummer:

      85854221788

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar