Bil oplader kabel til elbil Type 2 32 Amp 1 Fase 7,2KW - 5m

vare nr.: #SE01-SEV6010

Bil oplader kabel til elbil Type 2 32 Amp 1 Fase 7,2KW - 5m

Vis alle billeder

Bil oplader kabel til elbil Type 2 32 Amp 1 Fase 7,2KW - 5m

vare nr.: #SE01-SEV6010

    1 499,00 kr

    ca.
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Type 2 ladestik: Effektiv og pålidelig opladning til din elbil

    Når det kommer til opladning af din elbil, er det vigtigt at vælge det rette udstyr for at sikre en hurtig, effektiv og sikker opladning. Med vores Type 2 ladestik får du en pålidelig løsning, der er designet til at imødekomme dine opladningsbehov og give dig en problemfri oplevelse.

    Høj kapacitet og effektivitet: Vores Type 2 ladestik er udstyret med en kapacitet på 32A, hvilket gør det muligt at levere en imponerende effekt på 7,6 kW. Dette betyder, at du kan oplade din elbil hurtigere og mere effektivt end med mange andre ladestik på markedet. Med en enkeltfaset tilslutning er dette ladestik ideelt til brug i hjemmet eller på arbejdspladsen.

    Holdbart og fleksibelt TPU-kabel: Kvaliteten af kablet er afgørende for at sikre en stabil og sikker opladning. Vores Type 2 ladestik er udstyret med et TPU-kabel, der er kendt for sin holdbarhed og fleksibilitet. Dette betyder, at kablet kan modstå daglig brug og slid, samtidig med at det er nemt at håndtere og opbevare.

    TÜV-godkendt for din sikkerhed: Sikkerhed er altid en topprioritet, når det kommer til elbilopladning. Vores Type 2 ladestik er TÜV-godkendt, hvilket betyder, at det opfylder strenge sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Du kan derfor være sikker på, at du får et produkt, der er både sikkert og pålideligt.

    To års reklamationsret og dansk producentgaranti: Vi står bag kvaliteten af vores produkter og tilbyder derfor en dansk producentgaranti samt to års reklamationsret. Dette giver dig tryghed og sikkerhed i dit køb og sikrer, at du får den bedst mulige service og support, hvis der skulle opstå problemer med dit ladestik.

    Praktisk længde og certifikater: Med en kabellængde på 5 meter får du den nødvendige fleksibilitet til at tilslutte din elbil til ladestanderen, uanset hvor den er placeret. Vores Type 2 ladestik er desuden certificeret af TPE og TUV, hvilket vidner om produktets høje kvalitet og pålidelighed.

    Tilvalg af kabel eller adapter: Afhængigt af dine specifikke behov og præferencer kan du vælge mellem et kabel eller en adapter som ekstraudstyr. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din opladningsløsning og sikre, at den passer perfekt til din elbil og dine opladningsbehov.

    Vælg vores Type 2 ladestik for en effektiv, pålidelig og sikker opladning af din elbil. Med en høj kapacitet, holdbart TPU-kabel og TÜV-godkendelse er dette ladestik det ideelle valg for alle, der ønsker en problemfri opladningsoplevelse.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SEV6010

    • EAN nummer:

      5706808050159

    • Returret:

      300 dages returret

    • Udstyr:

      Kabel eller adapter

    • Mål:

      5 meter

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • Certifikater:

      TPE, TUV

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar