Bil oplader kabel til elbil type 2 16 Amp 3 Fase 11KW - 5m

vare nr.: #SE01-SEV6000

Bil oplader kabel til elbil type 2 16 Amp 3 Fase 11KW - 5m

Vis alle billeder

Bil oplader kabel til elbil type 2 16 Amp 3 Fase 11KW - 5m

vare nr.: #SE01-SEV6000

    1 599,00 kr

    ca.
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Oplev enestående opladningseffektivitet med vores førsteklasses ladestik, der er designet til at imødekomme dine elektriske køretøjsbehov. Med et Type 2 stik, der er kompatibelt med en lang række elbiler, kan du være sikker på en problemfri opladningsoplevelse.

    Vores ladestik er udstyret med en kraftig 16A strømkapacitet, der leverer en imponerende 11 kW opladningseffekt. Dette sikrer, at dit elektriske køretøj oplades hurtigt og effektivt, så du kan komme hurtigere ud på vejen igen. Med 3 faser, der arbejder sammen om at optimere opladningsprocessen, kan du stole på, at vores ladestik leverer den bedste ydelse.

    Et af de vigtigste aspekter ved et ladestik er kvaliteten af kablet. Vores TPU-kabel er både slidstærkt og fleksibelt, hvilket betyder, at det kan modstå daglig brug og samtidig være nemt at håndtere. Med en længde på 5 meter får du den nødvendige rækkevidde for at tilslutte dit køretøj uden besvær.

    Sikkerhed er en topprioritet, og vores ladestik er TÜV-godkendt, hvilket betyder, at det opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Du kan være tryg ved at bruge vores produkt, velvidende at det er testet og godkendt af en anerkendt organisation.

    Vi tilbyder en standard dansk producentgaranti på vores ladestik, der inkluderer 2 års reklamationsret. Dette giver dig ro i sindet og beskyttelse mod eventuelle produktionsfejl eller mangler.

    Vores ladestik er certificeret af både TPE og TUV, hvilket vidner om produktets kvalitet og pålidelighed. Disse certifikater sikrer, at vores ladestik opfylder de nødvendige standarder og krav inden for branchen.

    Uanset om du har brug for et kabel eller en adapter, er vores ladestik udstyret med det nødvendige udstyr for at sikre en problemfri opladningsoplevelse. Vores alsidige løsninger gør det nemt at tilpasse sig forskellige opladningssituationer og behov.

    Sammenfattende er vores ladestik med Type 2 stik, 16A strømkapacitet, 11 kW opladningseffekt, 3 faser, TPU-kabel og TÜV-godkendelse et fremragende valg for alle, der ønsker en effektiv og pålidelig opladningsløsning til deres elektriske køretøj. Med vores omfattende garanti og certifikater kan du være sikker på, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der vil opfylde dine opladningsbehov i mange år fremover.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SEV6000

    • EAN nummer:

      5706808033053

    • Returret:

      300 dages returret

    • Udstyr:

      Kabel eller adapter

    • Mål:

      5 meter

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • Certifikater:

      TPE, TUV

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar